2777
2789
عنوان

اینجا نی‌ نی سایته😉

1743 بازدید | 160 پست

1_ اینجا می نی‌ سایته و حتی اگه یه بحث کوچیک با شوهرت کرده باشی همه میگن طلاق... 

2_ اینجا نی نی سایته اگه با محتوای سایت تاپیک بزنی دو نفر میان اونوقت تاپیک های الکی پربازدید میشن. 

3_اینجا نی‌ نی سایته و همه تشنه عکسن از جمله خودم حالا هر عکسی باشه😂😂😂

4_ اینجا نی‌ نی سایته و همه با مادرشوهر و خواهرشوهراشون مشکل دارن. 

بقیشو شما بگید😂

اینجا نی‌ نی سایته.... 

لایک نکنیددد

همه دنبال حس ششمن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا نی نی سایته و حس ششمی بازار داغی داره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اینجا نی نی سایته بیشتر از کوه بز بز و بیشتر از آشپزخونه کوکو دیده

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

اینجا نی نی سایته با استارتر حرف میزنی و ۳۰ تا قاشق نشسته میپرن وسط.

سوال و خنده و اینا ن قششششنگ عقده هاشونو خالی میکنن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

اینجا نی نی سایته اکثرا فیکن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اینجا نی نی سایته هر کاربر ۲ ، ۳ تا کاربری دیگه داره 🌝

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª