2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلیه بدرد نمیخورهبهتره شش ماه قبول کنی

دقیقا من خودم چون احتمالا دارم ازدواج میکنم ،  . میگمدهمونو تیکه تیکه واسه  جهیزیه م وسیله کوچیک میتونم بخرم

بله 

همیشه شرکت میکنم و به عنوان پس انداز بهش نگاه میکنم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شلام آره عزیزم ۲۲ماهه شرکت کردم وقتی توی مملکتی زندگی میکنیم ک شاید همون بیست ماههدگه اش همینم دستمو ...

سلام عزیزم

من ممکنه ازدواج کنم ، باخودم میگم ، به جای پول قرعه کشی ، واسه جهیزیم یه چیزایی بگیرم. واسه همین دو دلم ، نمیدونم شرکت کنم یا نه

بله شرکت کردیم  دو ساله یک ساله و ...

همیشه ام وسط مسطا اسممون درومد 

ولی الان یکی شرکت کردیم بعد یک سال هنوز اسممون درنیومده 

مزیتش اینه که تو مجبوری هر ماه سر موعد پول مشخص شده رو بدی بدون در نظر گرفتن شرایط فعلیت

البته معایب هم داره  برای مثال کسانی که اسمشون درومده دیگه پول پرداخت نمیکنن و ...

پیش آدم مطمئن شرکت کن  ما پیش آدم مطمئن شرکت کردیم راضی هستیم 

🌸🌸🌸🌸

سلام عزیزممن ممکنه ازدواج کنم ، باخودم میگم ، به جای پول قرعه کشی ، واسه جهیزیم یه چیزایی بگیرم. واس ...

خب این بستگی به درآمدت داره 

اگع درآمد خوبی داری 

هم اینو داشته باش هم جهازتو کم کم اوکی کن 

. همیشه یه پولی بذار برای خودت داشته باشی 

سلام عزیزممن ممکنه ازدواج کنم ، باخودم میگم ، به جای پول قرعه کشی ، واسه جهیزیم یه چیزایی بگیرم. واس ...

ببین به نظر من پولتو بده جهازتو بگیر چون پول رفته رفته ارزشش میاد پائین و قیمت لوازم خانگی میره بالا

🌸🌸🌸🌸

ببین به نظر من پولتو بده جهازتو بگیر چون پول رفته رفته ارزشش میاد پائین و قیمت لوازم خانگی میره بالا

اره دقیقا . درامد درست و حسابی داشتم ، برام مهم نبود . میگفتم اشکال نداره. 

خب این بستگی به درآمدت داره اگع درآمد خوبی داری هم اینو داشته باش هم جهازتو کم کم اوکی کن . همیشه یه ...

درامدم کمه . البته میتونم از پس این پول ماهانه بربیام ولی واقعا کمه . 

اره دقیقا . درامد درست و حسابی داشتم ، برام مهم نبود . میگفتم اشکال نداره.

چرا مهم نباشه عزیزم برا همون یک قرون هم آدم باید تلاش کنه تا به دست بیاره 

شما برو سوپر مارکت یه تخم مرغ رو بهت مفتی نمیدن پس همیشه قدر پولتو بدون حتی پول ناچیز

🌸🌸🌸🌸

درامدم کمه . البته میتونم از پس این پول ماهانه بربیام ولی واقعا کمه .

بنظرم هر چند کم یه پس اندازی برای خودت داشته باش ...

البته فدات شم تصمیم نهایی رو خودت میگیری جسارت نباشه

تازه مردها از زن های زرنگ هم خوششون میاد