2777
2789
عنوان

مامانا کمک کنید

524 بازدید | 22 پست

نوزادم ۴۳روزشه iugr یعنی بامحدودیت رشد رحم دنیااومد همش گریه میکنه واصلا بامن تماس چشمی برقرارنمیکنه چیزی جلو چشمش میگیرم دنبال نمیکنه خانما کسی بچش اینجوری بوده که دیر نسبت به اشیا واکنش بده ولی به صدا واکنش میده مثلا صدای ترسناک وبلند میترسه کسی بوده نوزاد iugr داشته باشه ویادگیریش کند باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی زوده برای ارتباط چشمی بنظرم منم همین فکرارو میکردم بردم دکتر بهم گف چون وزن تولدش کم بوده تا ۴ ۵ سالگی طول میکشه نگران نباش پسرمن الان ۶ سالشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خودم میگم چرا به اشیا واکنش نمیده

فک نکنم بچه تو این سن بتونه واکنش نشون بده یا ارتباط چشمی داشته باشه 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

یادگیریش خوب بود iugr بود یا فقط کم وزن بود

عالی انقد باهوشه ماشاالله رشدش الان کاملا نرماله همه ی کارهاش به موقع بود تا یکسالگی وزنش ۱۰ کیلو شد و۲ سالگی ۱۴ ونیم. عالی رشد خودمم خیلی بهش میرسیدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40