2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمک کنید

100 بازدید | 10 پست

سلام .من یه نوزاد ۵۰روزه دارم.

الان دوروزه یه سینم پر شیره.سینه دیگم بزور چن قطره میاد.قبلا از پر شیر بودن سفت میشد الان انگاری هیچی نداره.

چکار کنم؟؟اگه خشک بشه چی؟؟

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ..قدمش مبارک باشه براتون ..هر وقت گرسنست شیر بده بخوره ...اخر سر هم بذار اون سینه که شیرش کمه رو مک بزنه ..باید سعی کنی زود به زود بهش شیر بدی ...هر چی که بچه میل به خوردن داره سینه هم همون حد شیر تولید میکنه

من یه پسر شیطونم

شیر سینت که پر هست رو بدوش ولی بزار بچت از اون سینه که میگی شیر نداره مک بزنه حتما. باید از دوتا سینه بدی وگرنه سایز سینه هاتم باهم متفاوت میشه

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

مرسی.قبلا خیلی خوب بود.هردو پر شیر بودن.دوروزه اینجوری شده.

خیلی میترسم خشک بشه.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا

هیچ وقت از یه سینه شیر ندید هم فرم سینه ها زشت میشه بزار هر دو رو بخوره هر کدوم یه رب یا بیست دقیقه میک بزنه شیر زیاد تر میشه

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
مرسی.قبلا خیلی خوب بود.هردو پر شیر بودن.دوروزه اینجوری شده. خیلی میترسم خشک بشه.

نترس.استرس برا شیرت خوب نیس. از دوتا سینه بده انشالله که خشک نمیشه

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
سلام عزیزم ..قدمش مبارک باشه براتون ..هر وقت گرسنست شیر بده بخوره ...اخر سر هم بذار اون سینه که شیرش ...

مرسی عزیزم.

شیر سینت که پر هست رو بدوش ولی بزار بچت از اون سینه که میگی شیر نداره مک بزنه حتما. باید از دوتا سین ...

هردو رو هم زمان نمیدم.یبار از یکی میدم سیر که شد.دفعه دیگه از اون یکی.

نترس.استرس برا شیرت خوب نیس. از دوتا سینه بده انشالله که خشک نمیشه

انشالله.