سلام من دومین بارداریمه و الان دیگه هفته ۳۸ هستم ولی هنوز ترشح شیر رو در سینم احساس نکردم . ولی در بارداری اولمم ۹ سال پیش بود دقیقا به خاطرم هست که ماه های آخر ترشح شیر داشتم . آیا کسی مثل من بوده که تا آخر ترشح نداشته باشه و این طبیعیه یا اینکه این بار شیرم کم شده ؟ پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره واسه پسر اولم هم .خیلی جواب میده.ما کلا تو فامیل باردارهامون هفته های آخر درست میکنن میخورن بعد به دنیا اومدن بچه هم هر روز میخوریم.کلا شیر رو زیاد میکنه.البته اگه بچه به شیر گاو حساسیت داشت باشیر پاستوریزه درست کنین بعد زایمان
تواین شش ماه شیر خشک دادم موقع تولد بچم شیرم نیومد خیلی کم اومد ابکی بود بعد بیخیال شدم شیر خشک دادم ...
عزیزم فکر نکنم الان دیگه بیاد.شیرت خشک نشده مگه؟از سینه هات ترشح داری؟شیر معمولا با مکیدن بچه بیشتر میشه درحالی که شش ماه از زایمان گذشته و بچه هم سینه نخورده