2777
2789
عنوان

از خوبیای ایران بگین😂😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست
گوشت ارزون،ازادی کامل،امنیتسفره ها پردیگه چی میخوای گل؟در حد امریکا خرج میکنی ولی کیفیت سومالیه زندگ ...

عالیههههه

اصن داریم تو بهترین مملکت زندگی میکنیم همه چی به راهه 😂👍 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا معذرت میخوام اگر کامنتم حالتون بهم میزنه...

ولی یکی از خوبیاش اینه ک تو کشورای دیگ مثل المان تو خیابون تف کنی یااشغال بریزی جریمه نقدی میشی

اینجا تو خیابون بالامیاری کسی کاریت نداره...

خوبی هم نیست حس میکنم بدیه😂😂😂😂😂😂

عاشق گربه ها🥺🍓❤
هرچی میدویی نمیرسیرشته های دانشگاه عملا چرت ی لیسانی میگیری باید مدرکو بکنی تو کیونتافسردگی ، بیکار ...

هعی واقعا نمیدونم چرا موندیم تو این کشوررررر

از صب ک پاشدم برقا رفته دارم میمیرم از گرمااا

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
واقعا معذرت میخوام اگر کامنتم حالتون بهم میزنه...ولی یکی از خوبیاش اینه ک تو کشورای دیگ مثل المان تو ...

عوق حالممممم بد شد😐😂

تمدنش💎

تمدنش بخوره تو سرمون 

همین که به عنوان مهاجر بهم نگاه نمی کنن کافیه

ولی من تو مملکت خوم وضعم از ی مهاجر افغانی بدتره😂😂 اتفاقا مردم این کشور غریبه پرستن

تمدنش بخوره تو سرمون

وقتی چهار تا ادم بی لیاقت و نفهم مملکت دست میگیرن 

نتیجشم همین میشه 

وگرنه اگه بری گذشته ی ایران و امتیازاتشو بخونی 

اشک میریزی ک چرا 

این بلاهارو سرش اوردن