2777
2789

دارم از پوشک میگیرمش 

جیش شو میگه تند تند میره

ولی نمیشینه پی پی کنه همش گریه میکنه از دل درد نیم ساعتم تو دستشویی نگهش میدارم پی پی نمیکنه 

قبلا تو پوشکش هر روز پی پی میکرد

کسی چنین تجربه ای داره چکار کنم

۲ سال و ۱ ماهشه

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال زود نیس واسه ترک پوشک؟؟

ن 

دخترم ۱ سال و نیمش بود گرفتمش  اصلا اذیت نکرد

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

زود نیسواسه از مامای گرفتن؟نترسیده از پی پیش؟

چرا پی پی کرد اولین بار گریه کرد فرار کرد

حتما یبوست داره هنگام دفع اذیت میشه میوه آب سبزیجات سوپ زیاد بهش بده غذاهای سفت کمتر بده ببین اوکی ...

ن یبوست نیست

ببخشید همین میخواد بیاد بلند میشه 

اگه تو پوشک می کنه پوشکش کن 

و گر نه تا ۶ یا ۷ سالگی بچه عذاب می کشه 

ترس از پی پی داره

یبوستش مزمن نشده ببندش 

میتونی تو نت سرچ کنی ترس از پی پی و ....

لزوما سنی که برای دخترت مناسب بوده برای ایشونم نیست 

دو تا شخصیت متفاوتن.

عزیزم حتما پسرت هنوز آمادگی از پوشک گرفتن رو نداره. بهش زمان بده  صبر کن، نذار مدفوع نکردنش تبدیل به یبوست و یا خدایی نکرده عفونت ادراری بشه. بذار آروم آروم و با حوصله از پوشک جداش کن. الان که جیش رو میره برا پی پی کردن پوشکش کن بعد کم کم به مرور از اینم جداش کن. من برا پسرم همینکارو کردم.

تازه من ۳ سالگی کامل جدا شد. ولی همه بهم میگفتن وااای چقدر دیر و این حرفا ولی من فقط اصولی و بر اساس حرف متخصص پیش میرفتم

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏