ولی نمیشینه پی پی کنه همش گریه میکنه از دل درد نیم ساعتم تو دستشویی نگهش میدارم پی پی نمیکنه
قبلا تو پوشکش هر روز پی پی میکرد
کسی چنین تجربه ای داره چکار کنم
۲ سال و ۱ ماهشه
از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....
حتما یبوست داره هنگام دفع اذیت میشه میوه آب سبزیجات سوپ زیاد بهش بده غذاهای سفت کمتر بده ببین اوکی ...
ن یبوست نیست
ببخشید همین میخواد بیاد بلند میشه
عزیزم حتما پسرت هنوز آمادگی از پوشک گرفتن رو نداره. بهش زمان بده صبر کن، نذار مدفوع نکردنش تبدیل به یبوست و یا خدایی نکرده عفونت ادراری بشه. بذار آروم آروم و با حوصله از پوشک جداش کن. الان که جیش رو میره برا پی پی کردن پوشکش کن بعد کم کم به مرور از اینم جداش کن. من برا پسرم همینکارو کردم.
تازه من ۳ سالگی کامل جدا شد. ولی همه بهم میگفتن وااای چقدر دیر و این حرفا ولی من فقط اصولی و بر اساس حرف متخصص پیش میرفتم
لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏