بچه ها یکی از دوستان نزدیک من شوهرش را خیلی پرو کرده شوهر ش خیلی ندانم کار می کنه قرض بالامی آوره وباید خانم تاون پس بدهد بخاطر آبروی زندگی وبچه هایش چون بچه هایش بزرگند وآبرومند هستند خانم همیشه جور این آقارا می کشه می گوید چکار کنه خیلی دلم براش می سوزه امروز صبح می گفت می خواهم بروم دنبال وام تا بدهی های شوهرم را بدهم چون آبرومان در خطر است
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شوهرش خیلی ناجور است می زنه به بی آبرویی دعوا وسروصدا نباید سرکاربری از این کارها خیلی ظالم است این مرد چه می کشند زن وبچه ها این هم بگویم بچه هاش نخبه اند خیلی پیشرفت تحصیلی خوبی دارند ولی این پدر خیلی بداست
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
این یه سوال بی جوابه ! مردی که عقلش به کارش نرسه و پر توقع باشه فقط در صورتی که از صحنه روزگار محو ...
واقعا گل گفتی همین است بهش امروز صبح گفتم اگر یک روزی بمیره تو راحت می شوی ناراحت شد از دستم چون بارها دیدم خیلی جورش را می کشه
برای مردها هر کاری کنی به چشم ندارن. به نظرم دوست شما از ابتدا همسرشو اینجوری تربیت کرده. من دیدم زنایی که خیلی شوهرو وابسته خودشون میکنن اما درست نیست. مرد باید بتونه زندگی رو اداره کنه وگرنه شوهر کنیم که بدبختی هامون صدبرابر بشه
دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
شوهر منم ندانم کار بود.یبار قرض بالا آورد.پدرش دراومد خودش آدم شد. اگرچه اون روزا برای من سخت بود و ...
خدار ا شکر تو را خدا دعا کن این هم آدم بشود بخدا من خیلی امروز صبح ناراحت شدم حال وروز این خانم را دیدم
منم کارمندم وقتی فهمیدم توقع داره ازم و میخواد هر دیقه بگه پول یه هزار تومنی رو نکردم حالا دگ هرچی میخواد بشه و هر کاری بکنه فدای سرم عند عندش اینه سرکار نمیرم ک تا اون موقع هم بار خودمو بستم 😆😆
دیر به آدما اعتماد کن ولی زود از دستشویی بیا بیرون..
نه خیر خرج عیاشی وخوشگذرونی خودش می کنه هرروز یک لباس مارک وساعت شیک خیلی به خودش می رسد در عوض خانمش واقعاباگذشت وخانم است هیچ جا بدحرفی نمی کنه همیشه احترام این آقا را داشته خیلی پر رو شده چون خانمش کارمند وبچه هاش خیلی مثبت واهل هستند همه جا می گوید خودم باعث پبشرفت بچه ها وخانم هستم ولی این را بگویم خیلی مقتدر وبا اقتدار وبا اعتماد به نفس است هیچ کس نمی دونه که خانمش زندگی را اداره می کند چون کارت همسرش دست خودس است هر کار دلش بخواهد می کند