2777
2789

به دنیا اومد ۵۳ بود سه ماه اول خوب رشد کرد بعد آلرژی به پروتئین گاوی گرفت رشد وزنش و قدش کم شد الان هم تو این یه ماه قدش  همونطور مونده 😫

چیکار کنم یخورده کش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چند تا خوبه

روزی پنج تا براش بزار برای سنش هم خیلی مناسبه من به پسرم دادم بشدت تاثیر داشت 

کف پاهاشم وقتی میخوای بخوابونیش از پاشنه به سمت پنجه با انگشت شصتت ماساژ بده اونم تاثیرش عالیه تازه کمک میکنه خیلی خوب بخوابه

روزی پنج تا براش بزار برای سنش هم خیلی مناسبه من به پسرم دادم بشدت تاثیر داشت کف پاهاشم وقتی میخوای ...

فقط یه سوال عزیزم حتما باید بادام با پوست بخرم و خودم پوست بگیرم یا از این بادام های پوست کنده آماده هم خوبه

فقط یه سوال عزیزم حتما باید بادام با پوست بخرم و خودم پوست بگیرم یا از این بادام های پوست کنده آماده ...

فرق نداره منظورم از پوست کندن اون پوست قهوه ای روی مغز بادام هست که میکنی و سفیدیش بیرون میاد نه اون پوست سفته که روشه 

فرق نداره منظورم از پوست کندن اون پوست قهوه ای روی مغز بادام هست که میکنی و سفیدیش بیرون میاد نه اون ...

آها ممنون آخه یه جا فهمیده بودم اون پوست سفته اگه ازش جدا بشه خاصیتش هم از بین میره برا همین واسم سوال شد 

ممنونم که وقت گذاشتی