2777
2789

سلام خانمهاشام مهمان دارم میخوام مرغ بریان درست کنم توی سرخکن بدون روغن کسی تاالان درست کرد؟آموزشش رواگرمیشه برام بنویسید گوگل همه چی هست ولی می‌خوام امتحان شده باشه اینستاهم ندارم اگر کسی می‌تونه آموزش بده ممنون میشم درضمن فویل ندارم بدون فویل میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه حل زیادهمیتونی داخل ظرف بزاری و سینی استیل برگردونی روش۴۰دقیقه آخر درش کلا باز بزاری

چه جالب یعنی بذارم مثلاتوقابلمه وبذارم روی گازیاتوی فروسینی بگیرم روش یه مقدار که پخت درش بیارم بذارم روجوجه گردونش تابرشته هم بشه ؟یامثلابذارم تنی سرخکن تابرشته بسه؟

چه جالب یعنی بذارم مثلاتوقابلمه وبذارم روی گازیاتوی فروسینی بگیرم روش یه مقدار که پخت درش بیارم بذار ...

ببین من همه روشی امتحان کردم

منم فویل نداشتم یه بار

گذاشتم داخل قابلمه بدون دسته پلاستیکی

با دورچین سبزیجات و رومال کره و زعفرون

دوساعت کامل بمونه

بعد ظرف جابه جا کردم و مرغ گذاشتم داخل تابه و گریل زدم

کاملا طلایی شد

زعفرون و کره رو چند بار تمدید کردم

ببین من همه روشی امتحان کردممنم فویل نداشتم یه بارگذاشتم داخل قابلمه بدون دسته پلاستیکیبا دورچین سبز ...

راه حل خوبی دادی ممنون عزیزم من باراوله مرغ شکم پرمیزم ولی فکر کنم خوب بشه .به نظرمرغ ۱۲۰۰کیلوگرمی برای چهارنفرکافی هست؟

راه حل خوبی دادی ممنون عزیزم من باراوله مرغ شکم پرمیزم ولی فکر کنم خوب بشه .به نظرمرغ ۱۲۰۰کیلوگرمی ب ...

نه عزیزم کمه به نظرم،چون خوش خوراکه

با برنج و ته دیگ ته چین بزار

میتونی کنارش یه ظرف کوچیک سالاد ماکارونی یا الویه هم داشته باشی

ی چیزی کنارش بذار مثلا ی خورش یا سوپ چون مرغ بریان خشکه بعضی ها دوست ندارن خشک بخورن 

من تو جوجه گردون فر میذارم از شب قبل یک عالمه پیاز خلالی می کنم با چند تکه فلفل دلمه بعد به خود مرغ که شستم و آبش رفته نمک و فلفل سیاه میزنم و خوب ماساژ میدم بعد میذارم تو قابلمه اون پیاز و فلفل دلمه رو روش میریزم میذارم یخچال صبح یکم آب می ریزم ک کمی نمک و زردچوبه میذارم یک ربع بپزه بعد خالی می کنم تو آبکش دوباره یکم پیاز و فلفل دلمه و چند شاخه جعفری تو شکمش میذارم و روی جوجه گردون فیکس می کنم و هر ازگاهی خارج می کنم رومال کره زعفران میزنم 

من خام هم گذاشتم تو جوجه گردون ولی این مدلی هم تایم پخت کمتره هم مغز پخت میشه

ی چیزی کنارش بذار مثلا ی خورش یا سوپ چون مرغ بریان خشکه بعضی ها دوست ندارن خشک بخورن من تو جوجه گردو ...

سالادماکارونی هم درست میکنم هم آسونه هم خوشمزه س .من چون بچه هام نمیذارن وقت زیادی نمیتونم بذارم واسه آشپزی