2777
2789
عنوان

تربیت جنسی کودک چهار ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 42 پست
این پسره هم رفتارهای نامناسب زیاد داره یه سری فحش هم میده بعد دخترم میگه مامان فلانی این حرف زده من ...

تنها راهش اینه به هیچ وجه نزاری خونتون بیاد و هیچجا باهاش بازی کنه

بعضی بچه ها والدینشون اصلا مراعات نمیکنن دیدم پسر ۷ ساله تو گوشی بابام فیلم س، وپر نشون پسر کوچیکم میداد دیگه هیچ وقت نزاشتم اون پسرو ببینه

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

تنها راهش اینه به هیچ وجه نزاری خونتون بیاد و هیچجا باهاش بازی کنهبعضی بچه ها والدینشون اصلا مراعات ...

گوشی باباش   

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچه خودتون بازی کنید. باز ی لمس خوب لمس بد. باید تمرین کنه صرف اینکه بگید یادش نمی مونه. مثلا بشی ...

چشم حتما اسکرین گرفتم انجام بدم حتما بازهم بگید فکرکنید من هیچی بلد نیستم ....احساس میکنم بچه مو حساس کردم واقعا بهش آموزش دادم نتیجه اش این شده پس آموزشم بد بوده یعنی با وجودی ک چقدر خودم رعایت میکنم 

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
تنها راهش اینه به هیچ وجه نزاری خونتون بیاد و هیچجا باهاش بازی کنهبعضی بچه ها والدینشون اصلا مراعات ...

یکبار همین کارو کردم دخترم دیگ تا این پسررو میدید بهش میگفت نیا پیش من .من دوستت نیستم باهات بازی نمی‌کنم .همه چیز خوب بود 

من واقعا با دخترم صحبت میکنم آموزشش میدم ولی به سیم آخر زدم از بس غصه خوردم ناراحتم

یکی از کاربرا گفت لمس خوب و بد رو یادش بده 

بچه همین که با مادرش احساس راحتی کنه و بیاد بگه بهتره تا اینکه بترسه و یواشکی کار خودش رو بکنه.

من دقیق اطلاع ندارم چی بهترین راهه ولی این دوره میگذره همه بچه ها هم دارنش

مربی های مهدم باید حواسشون باشه دیگه بهشون بسپارید به بچه ها یاد بدن اونجا کثیفه و خصوصیه 

چون فقط بچه ها که نیستن.

باید بلد باشن به غریبه و بزرگترا هم نه بگن و بیان به پدر و مادرشون بگن

بعضیا تهدیدشون اینه که اگر اینکارو نکنی به مامان بابات میگم دعوات میکنن یا میکشنت

بچه هم تن میده به درخواست

مسئله اصلی بزرگترا و نوجوانان نه خود بچه ها

بچه باید بدونه پدر و مادر پشتشن یا حتی جایزه میگیرن اگه بیان بگن

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
چشم حتما اسکرین گرفتم انجام بدم حتما بازهم بگید فکرکنید من هیچی بلد نیستم ....احساس میکنم بچه مو حسا ...

نه عزیزم اون فقط یه بچه است طبیعتشه که درباره همه چیز کنجکاو باشه طبیعتشه که فراموش کنه. شما هم اولین باره مادر شدی خودمون که آموزش ندیدیم برای این چیزا. سر فرصت اگه بتونی چندتا کلاس فرزندپروری و تربیت جنسی بری خیلی کمکت میکنه. وقتی سوال هاش شروع بشه آمادگی داری و براش جواب داری.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

الان دختر معصوم خوابیده باهاش صحبت نکردم خیلی دور سرم چرخید نیاز ب آرامش داشتم تا بتونم فکر کنم چ رفتاری داشته باشم ... حالا قبل ازینکه بخوابه بهم گفت الان می‌خوابم دیگه باهات کلاس نمیام خونه می‌شینم .... دارم گریه میکنم حالم بده

نه عزیزم اون فقط یه بچه است طبیعتشه که درباره همه چیز کنجکاو باشه طبیعتشه که فراموش کنه. شما هم اولی ...

کلاس برگزار کنن عالیه 

یکی از کاربرا گفت لمس خوب و بد رو یادش بده بچه همین که با مادرش احساس راحتی کنه و بیاد بگه بهتره تا ...

واقعا این موضوع هم حواسم باشه بهش یاد بدم

چجوری یعنی

مثلا الان کودک شما ۴ سالشه. باید بهش‌ بگی اندام های خصوصیش‌ مثلا دو تا آدمک با کاغذ رنگی درست کن بگو عزیزم دایی میتونه دست به اندام خصوصی بزنه یا ببینه اون آدمک به من نشون بده یا مامان میتونه و...

اندام خصوصی پسر و دختر اموزش بده که خانم ها به صورت مایو که بالا تنه و پایین تنه است و پسر ها فقط پایین تنه است.

یا ازش بپرس اگه کسی دست به اندام خصوصی بزنه چیکار میکنی.