2777
2789
عنوان

تربیت جنسی کودک چهار ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 42 پست
به نظرم باید بزنیش گاهی کتک لازمهپ ن : نمیخواد الان بشین حامی کودکان من فقط نظرمو گفتم

منم فقط نظرمو میگم سایت تبادل نظره

اتفاقا بچه تو خاطرش میمونه و عقده میشه براش فکر میکنه چه خبر بوده

با تذکر هم میشه درستش کرد مگر اینکه مادری انقدر مستاصل و بی زبون باشه که نتونه حرف بزنه و فقط تنبیه بدنی بلد باشه 😏

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=351396108]بچه ها ۴ تا ۶ سالگی از لحاظ جنسی یکم کنجکاو و فعال میشن فروید گفته میتونید بخونید ا ...

بگو مامان هر وقت تو بازی کسی خواست اینکارو کنه اجازه نده بهش، بیا به من بگو منم بخاطر راستگوییت بهت جایزه میدم (بستنی ای شکلاتی چیزی)

[QUOTE=351396108]بچه ها ۴ تا ۶ سالگی از لحاظ جنسی یکم کنجکاو و فعال میشن فروید گفته میتونید بخونید ا ...

به مادر اون بچه هم تذکر بده و ارتباط بچتو باهاش کنترل کن یا فقط جلوی چشمت باهاش بازی کنه نرن اتاق 

منم فقط نظرمو میگم سایت تبادل نظرهاتفاقا بچه تو خاطرش میمونه و عقده میشه براش فکر میکنه چه خبر بودهب ...

امسال ثبت نامش کردم مهد 

میترسم بره مهد اونجا بزاره کسی بهش دست بزنه ....😞😞😞

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
منم فقط نظرمو میگم سایت تبادل نظرهاتفاقا بچه تو خاطرش میمونه و عقده میشه براش فکر میکنه چه خبر بودهب ...

الان سنیه که یادش نمیمونه

و اینکه ترس از اینکه به اندام خصوصیش اسیب برسه دست میده 

من هیچ تخصصی ندارم در این مورد

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

پسر

شاید دیدن بچه ها

یبار دوتا بچه دیدیم پسر و دختر زیر ۵ سال 

پسره دختر و خابوند افتاد روش مثل زن و شوهرا 

حتمن دیده بوده 

شما هم بیشتر احتیاط کنید دخترتو تنها نزار بره جایی زیر نظر بگیرش وقتی دیدی این کار رو انجام داد بدونی که حساسش کنی حواسشو پرت کن اگر عکس العمل نشون بدی میره تو ذهنش و همیشه دور از چشم شما هم انجام میده و نزار با اون بچه تنها بمونه 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

به مادر اون بچه هم تذکر بده و ارتباط بچتو باهاش کنترل کن یا فقط جلوی چشمت باهاش بازی کنه نرن اتاق

به مادر بچه گفتم ... بچه رو هم یه تذکر دادم

الان سنیه که یادش نمیمونهو اینکه ترس از اینکه به اندام خصوصیش اسیب برسه دست میده من هیچ تخصصی ندارم ...

دروغن نگم من همه وقتایی که پرستارم یا پدرم منو کتک زدن سر هرچی مثل بازی با پسرا یا هر کاری رو یادم مونده

همیشه فکر میکنم یعنی راه دیگه ای نبود بهم درست آموزش بدن؟

البته زمان اونا آگاهی کم بوده شاید پدر من هیچی بلد نبوده

ولی از نسل الان انتظار بیشتری میره

دروغن نگم من همه وقتایی که پرستارم یا پدرم منو کتک زدن سر هرچی مثل بازی با پسرا یا هر کاری رو یادم م ...

الان شده عقده؟

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

شاید دیدن بچه هایبار دوتا بچه دیدیم پسر و دختر زیر ۵ سال پسره دختر و خابوند افتاد روش مثل زن و شوهرا ...

این پسره هم رفتارهای نامناسب زیاد داره یه سری فحش هم میده بعد دخترم میگه مامان فلانی این حرف زده من بهش میگم شما تکرار نکن حرفشو ... بعد پسر ب بچه های دیگه هم ظاهراً اینجور بوده مادر یکی از بچه ها تعریف کرد برام ...ولی امروز دخترم تقریبا روی یه چیزی داشت سرسره بازی میکرد بعد این دست ب پشتش زد دخترم اصلا واکنش نشون نداد خودم دیدم برا همین خیلی غصه خوردم ناراحتم 

با بچه خودتون بازی کنید. باز ی لمس خوب لمس بد. باید تمرین کنه صرف اینکه بگید یادش نمی مونه. مثلا بشینه جلوی شما دستشو ناز کنید لبخند بزنه روی پاش با انگشتاتون راه برید شعر بخونید بگید جوابش چیه لبخند بزنه. کف دستش دایره بکشید و انگشتاشو ببندید شعر بخونید. ولی اگه به اندام خصوصیش دست بزنید باید بلند بگه نه و پاشه بره عقب دور بشه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
الان شده عقده؟

برای من خاطره تلخ شده و آموزنده هم نبود

مادرم یبار مچمو گرفت یجا یادمه اون احساس شرمی که تذکر مادرم برام داشت انقدر زیاد بود که دیگه خجالت کشیدم دوباره تکرار کنم

ولی کتک های پدرم فقط باعث شدن امروز ازش خیلی راضی نباشم هرچند زیاد هم نبوده شاید دو سه بار

دروغن نگم من همه وقتایی که پرستارم یا پدرم منو کتک زدن سر هرچی مثل بازی با پسرا یا هر کاری رو یادم م ...

من واقعا با دخترم صحبت میکنم آموزشش میدم ولی به سیم آخر زدم از بس غصه خوردم ناراحتم