2777
2789
عنوان

شما بیاین قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 91 پست
خب عزیزم  چرا خودتو اذیت میکنی ؟ولش کن دیگم سراغشو نگیر   بزار  هرجور دوس داره   ...

دوبار کات کردم باهاش ولی یبارشو حامله شد ناخواسته زنگ زد گریه و فلان که دلم سوخت یبارشم باز واسطه فرستاده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فحش بیزارررررم خیلیییی اونم مراعات نمیکنه

مگه میشه اصلا ؟من خیلی  تعجب  کردم  ب چ حقی آخه ؟اونم  ب دوستش   حالا اگه ب دشمنش  فحش بده   ی کم قابل هضمه   بی خیالش شو  !

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟

اگه دوستی تون اینقدر اعصاب خوردی داره این اتفاقو به فال نیک بگیر که بهونه ای باشه برای خدافظی. والا به خدا
منم چند روز پیش با دوستم که 15 سال دوست بودیم و مثلا صمیمی بودیم قطع رابطه کردم به خاطر اینکه هر موقع هر انتقادی میخواد میکنه همیشه عقاید سیاسی منو مسخره میکنه من هیچی نمیگم بهش به عکس پروفایلم هم گیر میده که چی بذارم چی نذارم و به نظر خودش خیلی با احترام میگه و باشخصیته!
منم دیگه جوابشو ندادم اونم دیگه خبر نگرفت. به همین راحتی. الانم کلی احساس راحتی میکنم این دوستی مسخره تموم شد. هرچند طولانی هرچند صمیمی، دلیل نمیشه به روابط مسخره و با توهین ادامه داد.

اگه دوستی تون اینقدر اعصاب خوردی داره این اتفاقو به فال نیک بگیر که بهونه ای باشه برای خدافظی. والا ...

وای منم مثل شمام نزدیک ده ۱۵ ساله دوستیم ولی همش در حال قهرو اشتی،چند بار باهاش کات کردم زشششت ترین فحشارو داده بخدا حالم دیگه داره بهم میخوره بابا منکه همیشه با شوهرم اومدم با اژانس برگشتم خب دروغ ندارم بهت بگم که سریعم میگه شماره پلاک مادرتو بده قابلمتد بفرستم ،زشته این حرفا بخدا

دوستان عزیزمن حتی شوهر اونم درنظر گرفتم خب بنده خدا شیش از سرکار میاد خسته کوفته دلش میخواد لباسشو عوض کنه دوش بگیره خب پیش من معذبه دیگه،بعدشم دوست من بخواد شیر بده بچشو یامن دخترمو خب همه اینا بنظر من معذب میکرد سه تامونو دیگه😐

همه اینا به کنار دوستت با نوزاد40روزه عجب اعصابی داره که گیر داده بری خونش خودش نوزاد و یه بچه کوچیک داره تو هم دوتا بچه کوچیک داری اینهمه بچه با هم بیفتن میشه کن فیکون خیلی دوستت اعصاب داره بدم میاد

دوستان عزیزمن حتی شوهر اونم درنظر گرفتم خب بنده خدا شیش از سرکار میاد خسته کوفته دلش میخواد لباسشو ع ...

خانومی  ک فحاشی  میکنه   معلومه ک این خوبیاتم نمیبینه    شمام انتظار بی جا داری عزیزم   😂از این جور آدما نباید هیچ توقعی داشت   شمام   حیفه  ک مهربونیتو خرج این جور آدمایی کنی   ک قدر نشناسن

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
همه اینا به کنار دوستت با نوزاد40روزه عجب اعصابی داره که گیر داده بری خونش خودش نوزاد و یه بچه کوچیک ...

والا اعصابم نداره دخترش با دخترم دعواش میشه میگیره دخترشو میزنه منم بدم میاد خب بچن دیگه

وای منم مثل شمام نزدیک ده ۱۵ ساله دوستیم ولی همش در حال قهرو اشتی،چند بار باهاش کات کردم زشششت ترین ...

شماره پلاکو بده بگو دستت درد نکنه ببر واسه مامانم. نمیخواد خیلی مهربون باشی دیگه. هرچی مهربونی لازم بوده طی این همه سال کردی.
احساس میکنم دوستی تون حداقل واسه تو (اگه واسه اونم اینطور نباشه) نه باعث آرامش هست نه فایده ای داره. فقط فکر کنم از روی عادت با هم دوستین.
دوست منم دختر خوبیه مجموعاً ولی نمیشه با این همه اختلاف و اعصاب خوردی ای که از هم داریم هر روز قربون صدقه ی هم بریم و سعی کنیم چیزی بگیم که یه وقت ناراحت نشه! این دوستی بیشتر از راحتی، ناراحتی داشت برای جفتمون . 

الان مطمئنم اونم ته دلش خوشحاله که دیگه به هم کاری نداریم.
ما هم هر روز کلیییی صحبت میکردیم با هم الکی الکی.

مثل یه دوستِ معمولی تر باهاش باش رابطه تون خودش کمرنگ میشه.

ان شاالله هرچی به آرامشت کمک میکنه پیش بیاد. بازم خودت ببین دوست باشین ارزشش بیشتره یا نباشین.
به قول بابام حرف مرد دو تاست. هر وقت فهمید اشتباه کرده، باید حرفشو پس بگیره.

منم فهمیدم اشتباه کردم 15 سال دوست بودم. نظرمو عوض کردم تصمیم گرفتم دیگه دوست نباشم. یعنی شوهرم اینقدر خوشحاله که نگو. میگه چند سال پیش باید این کارو میکردی تا اینقدر هر روز نگران این نباشی که آی از این حرفم ناراحت شد آی فلان ...