2777
2789
عنوان

شما بیاین قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 91 پست
ببینینید همه چیو قاطی میکنه،مثلا سری پیش گفتم توبچت کوچیکه غذا میدرستم میارم برات واقعا هم از رو محب ...

به نظر من این آدم توی دوستی یه مقدار خودخواهه و من بودم ادامه نمی‌دادم با کسی که ارامش بهم نمی‌ده یا اگر بده به همون نسبت اعصابمو خرد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته دوستتونم خودخواهه 

ولی میگم شاید نیاز داشته بهت مثلا برا درد دل از شوهرش 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

ب نظر من دوست باید کسی باشه ک بتونی کنارش شاد باشی   !تو فامیلو خانواده  همه  بلاخره ی بحثا واعصاب خوردهایی هست ک دست خود آدم نیستو پیش میاد  و ما هیچوقت نمیتونیم  خانواده  و فامیلمون رو خودمون انتخاب کنیم   ولی دوست رو خودمون میتونیم  انتخاب  کنیم  و باید خیلی مواظب باشیم تو انتخابش  .خودمن   الان تو شهر غریب دور از خانواده   حتی  ی   دوستم ندارم      البته  دوس دارم  ک داشته  باشم  ولی نمیتونم   ب هر کسی اعتماد کنم    !و درمورد شما  ب نظرم کار خوبی کردی  ک بلاکش  کردی   چون  لحن  حرف زدنش اصلا درست  نبوده  با شما 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
من خودم از فحش بیزارم دیدم شروع کرده فحاشی بلاکش کردم؛اخه دختر بچه دبیرستانی نیسکه مادر دوتا بچس چرا ...

واسه اینکه مغزش کامل رشد نکرده بچه هاشم لابد همینطوری عصبی تربیت میکنه رو تربیت بچه های شما تاثیر میذاره 

مثلا میگفتی عزیزم شرمنده فردا میام وقتم ازادتره  یا دریل گرعتنو میزاشتین برا فردا  دوستی ...

حیف اونم بلاکم کرد هیستوریم پاک شد وگرنه اسکرین میزاشتم،وقتی میگه کلا نیا بای،ینی چی؟همیشه همینه سری پیش میگه دیشب تلفنی حرف زدیم مهربون بودی سکس کرده بودی؟؟؟؟منم گفتم زشته این حرفارو نزن  اونم شروع کرد بازم فحش دادن خب ینی چی اخه

حیف اونم بلاکم کرد هیستوریم پاک شد وگرنه اسکرین میزاشتم،وقتی میگه کلا نیا بای،ینی چی؟همیشه همینه سری ...

پس خوب کردی منم ازین جور حرفا و راحت بازی ها متنفرم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

مثلا شوهر اون پنجشنبه جمعه خونس چندییین مرتبه وقتم ازاد بوده خواستم برم خونش گفته امروزمحسن هست منم نرفتم بدون ناراحتی،خب منم دلم واسه شوهرم سوختش پرستاره خیلیییییی کارش سخته ۱۲ قراره بیاد فردا دوباره هفت بره اونم همش درحال رانندگی باشه خب بده که

حیف اونم بلاکم کرد هیستوریم پاک شد وگرنه اسکرین میزاشتم،وقتی میگه کلا نیا بای،ینی چی؟همیشه همینه سری ...

وایی  چرا آخه  فحش میده😨😵  همون  موقع باید ارتباطتو با این خانم قطع میکردی

یا مثلا یبار بحث شد سر نمیدونم چی برگشت گفت از مهمون میترسی ینی سوختم ازناراحتیا،چون من بیشتر مواقع که میرم خونش سعی میکنم دست خالی نرم،و چون شوهرش اجازه نمیده جایی تنها بره خیلیییی اصرار نمیکنم که ای بیا و فلان و .... ولی هردفه که میرم خونش با اژانسم برمیگردم ولی حرفش خیلی زشت بود از ذهنم پاک نمیشه چون اصلا ادمی نیستم که خرجای کوچیک به چشمم بیاد

سلام دوستان گفتن منم میگم..خییلی توصیح دادی.. یکلام میگفتی امروز شرایطش نیس بیام.. فقط میام اش و میدم و میرم.. اخه دلم برات تنگ شده یه سر میبینمت.. و این حرفا.. دیگع تو مسیول شوهرم هستی نیستی  و اون خستس و داداشم فلان و بهمان نداشت دخترخوب.. البته من از رو پیام شما جواب دادم.. خیلی برام عجیب بود راستش که واسه همچین موضوعی که از روی محبته چرا باید اون حرفا رد و بدل بشه.. ولی برامنم پیش اومده که یهویی با دوست صمیمی ام سر هیچ. و پوچ حرفای چرتی ردوبدل شد که خداروشکر بخیر گذش.. 

یا مثلا یبار بحث شد سر نمیدونم چی برگشت گفت از مهمون میترسی ینی سوختم ازناراحتیا،چون من بیشتر مواقع ...

خب عزیزم  چرا خودتو اذیت میکنی ؟ولش کن دیگم سراغشو نگیر   بزار  هرجور دوس داره  فکر کنه

سلام دوستان گفتن منم میگم..خییلی توصیح دادی.. یکلام میگفتی امروز شرایطش نیس بیام.. فقط میام اش و مید ...

وای عزیزم منم اوش همینو گفتم ،گفتم کنسله فردا مزاحم نمیشم میام یه توک پا نذریو میدم و میرم اونم شروع کرد قهر کردن خب قهر نداره فحش نداره که میگفت باشه بمونه هفته بعد