2777
2789
عنوان

شما بیاین قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 91 پست

مگه مهمونی رفتن زورکیه که سرش دادو بیداد میکنه و فحاشی میکنه؟! خیلی عجیبه رفتارش بیخیالش شو دیگه خونش نرو رابطتون اصلا جالب نیست

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینینید همه چیو قاطی میکنه،مثلا سری پیش گفتم توبچت کوچیکه غذا میدرستم میارم برات واقعا هم از رو محبت اینکارو کردم قابلمه هام موند دستش حالا میگم میام ازت میگیرم میگه من گوه خوردم غلط کردم از تو غذا خواستم

اولش گفتم شنبه میام گفت سرماخوردگیتون خوب شد،بیست روز پیش سرما خورده بودیم گفتم شعورشو دارم وقتی مریضم خونه کسی نرم،حالا امروزم همسرم گفت برادرت نیس من روم نمیشه برم دم درشون توام بیا،منم گفتم به این دلیل نمیتونم بیام ایشالا هفته بعد ،اونم قهر کرد گفت حلیمم نمیخواد بیاد کلا نیا،خب من مگه کار اشتباهی کردم ؟کجای کارم غلطه داشتم میرفتم دم درش ظرفمو بگیرم نذریشو بدم قهرش واسه چیه دیگه

ببینینید همه چیو قاطی میکنه،مثلا سری پیش گفتم توبچت کوچیکه غذا میدرستم میارم برات واقعا هم از رو محب ...

من با دوستم سر یه مونوپاد که ازم خواست من گفتم لازم دارم میخوام بانامزدم برم بیرون عکس بندازم قطع رابطه کرد همه چیرو تموم کرد به همین سادگی من اصلا حوصله ی نازکشیدنه یه آدمه نفهمو بی ملاحظه رو ندارم منم بیخیالش شدم 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
ببینینید همه چیو قاطی میکنه،مثلا سری پیش گفتم توبچت کوچیکه غذا میدرستم میارم برات واقعا هم از رو محب ...

چه بی ادبه 

رفاقتی که توش احترام نباشه و به اسم صمیمیت هرچی خواستین بگین به درد لای در میخوره

اخه خداییش سختم بود،از خونه خودم تا اون نیم ساعته از اونجا تا خونه داداشم نیم ساعت بعدشم که باید میرفتم خونه مادرم چون همسرم شیفته ینی دوسه ساعت باید تو رفت و برگشت بودم،خداییشم دخترم دختر داییشو ببینه دیگه ول کن ماجرا نمیشه که اینارو میدونه باز گیرای الکی میده

شما خیلی با کنایه و بد جواب میدی هر چیزیو اونم بد گفته ولی در جواب شما 

تو دوستی با ملایمت بیشتری باید رفتار کرد !!

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
چه بی ادبه  رفاقتی که توش احترام نباشه و به اسم صمیمیت هرچی خواستین بگین به درد لای در میخوره

من خودم از فحش بیزارم دیدم شروع کرده فحاشی بلاکش کردم؛اخه دختر بچه دبیرستانی نیسکه مادر دوتا بچس چرا باید همچین حرفی بزنه

کجای حرفم بد بود دقیقا؟؟؟؟؟؟

مثلا میگفتی عزیزم شرمنده فردا میام وقتم ازادتره 

یا دریل گرعتنو میزاشتین برا فردا 

دوستیها ارزشش بیش ازین حرفاست بنظر من البته !

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫