2777
2789
عنوان

بد جور شکستم 💔

152 بازدید | 10 پست

هِیییییییی

خدایا به دلم آرامش بده 

بهم بفهمون دارم اشتباه میکنم 

کاش دروغ باشه 

مگه من چی کم گزاشتم براش 

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده اسی

الان بگم همه میان میگن چرا جرش ندادی 

چرا نزدیش و ......

ولی نشد بخدا نشد 

قلبم هزار تیکه شد دیگه نای حرف زدن نداشتم

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

چی شده مساله خیانته؟

آره 

دیروز ظهر شوهرم خاب بود 

به گوشیش از ایمو یه پیام اومد یه قلب بود

منم پاکش کردم شوهرم نبینه و مسدود کردم 

بعد از ظهر که رفت سر کار 

زنگ زد بام که چرا شما ره رو پاک کردی دعوا کرد و فحش داد 

از سر کار که اومد گفت یا شما ره رو پیدا میکنی یا تموم مخاطبان گوشی تو مسدود میکنی 

شماره رو پیدا کردم دادم گوشی. و بهش 

ولی خیلی قلبم شکست دلم داره میترکه 

مطمئنی زنه شاید مرد باشه

آره اسمشم فاطمه بود 

یعنی چی ؟؟کی بوده اون

خودش میگه اون دختر دوستم بوده که پدرش ازم پول میخاد 

وای خودش یه علامت مثلا اینکه به طرف بفهمونی شماره رو پیدا کردم فرستاده بود این .