2777
2789

دوستان قرص هیرویت رو گرفته بودم الانم پودر جوانه گندم برا چاقی صورت گرفتم میخوام بدونم اگه همزمان استفادشون کنم عوارض خاصی که نداره؟ 

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص واسه ریزش مو مصرف میکنید

تاثیر داره یانه

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
قرص واسه ریزش مو مصرف میکنیدتاثیر داره یانه

اره تا حالا که تاثیر چندانی نداشته البته منم خیلی وقت نیست مصرف میکنم

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
نمی‌دونم اما یه سوال! هیرویت روی مژه و ابرو هم تاثیر داره؟

نمیدونم یعنی توجه نکردم اما تا حالا تاثیری نداشته البته میگم خیلی وقت نیست دارم استفادش میکنم