2777
2789
عنوان

انتخاب رشته همینطوریه آیا

66 بازدید | 13 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

برای خواهرم واسه انتخاب رشته یکم تحقیق کردم

ترازش زیاد جالب نیست ولی انگاری ترازش لب مرزیه و حداقل می‌تونه پیراپزشکی بیاره . با یکی از مشاورا همینطوری صحبت کردم و گفت یه جلسه ۴۵ دقیقه ای براتون می‌زاریم و اطلاعات میدیم و بعد شما خودت انتخاب رشتتو پر می‌کنی بر اساس چیزایی که ما گفتیم و بعد ما یه نگاهی می‌اندازیم به انتخابات. و ۲ تومن هم هزینشه

همینجوریه انتخاب رشته؟ یعنی همه مشاورا همین کارو میکنن؟

کاربری دست دو نفره :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی میگیرن تا 8 تومن هم شنیدم من 

بعد که میرید بهتون میگن میفهمید اطلاعات مهمی هم ندادن و با خوندن دفترچه و تحقیق خودتون می‌توانستید بهتر اقدام کنید

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
آره خیلی میگیرن تا 8 تومن هم شنیدم من بعد که میرید بهتون میگن میفهمید اطلاعات مهمی هم ندادن و با خون ...

منم حس کردم یجورایی فرمالیته هست و از حرفاشون حس خوبی نگرفتم

کاربری دست دو نفره :)
حدود ۷۴۰۰ تراز کل

خب پیرا آزاد میتونه بیاره ، توی سایت کانون کلی کارنامه و تراز و رتبه از پارسال هست میتونید از اونجا کمک بگیرید ، روزانه بعضی رشته ها هم شاید بیاره ، اگه سوالی داشتید هم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم 

منم حس کردم یجورایی فرمالیته هست و از حرفاشون حس خوبی نگرفتم

اره هر چی میگن خودتون میدونید منتهی باید دفترچه رو کامل بخونید

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من