2777
2789

صورتم نصفش بی حس شده و میسوزه گوشمم همش کیپ میشه ی دندون عفونتی کهنه داشتم ک روش سالمه ولی ریشه دچار عفونته و بعد ۳ ..۴ سال ک درستش نکردم این جوری شده 

امضا میخوای چیکار 

اگرنری عفونت صورتت کج میکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره صورتم نصفش بی حس شده و میسوزه گوشیم کیپه ولی بابام میگه نمیتونه سه ساعت تاشهردور رانندگی کنه

شهرتون بیمارستان نداره بری انتی بیوتیک تزریق کنی یاماشین بین شهری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شهرتون بیمارستان نداره بری انتی بیوتیک تزریق کنی یاماشین بین شهری

داره ولی متخصص درمان ریشه چون یجور تخصص دندونه کسی ک کارش خوب باشه نیست دکترم رفتم گفت عفونتش درمان نمیشه مگر اینکه یا دندون سالمو بکنی  ی ۸ تومن درمان ریشه کنی

امضا میخوای چیکار 

ببخشید ولی نگید برو دکتر چون هزار جا رفتم ولی متخصص درمان ریشه شهرمانداره

باید اول چرک خشک کن بخوری خوب شه بعد بکشیش

دندونت از ریشه،خرابه درست هم نمیشه که بگیم برو دکتر یا نه باید کشیده شه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
داره ولی متخصص درمان ریشه چون یجور تخصص دندونه کسی ک کارش خوب باشه نیست دکترم رفتم گفت عفونتش درمان ...

اینجورم خطرنامه

باید اول چرک خشک کن بخوری خوب شه بعد بکشیشدندونت از ریشه،خرابه درست هم نمیشه که بگیم برو دکتر یا نه ...

نه سالم سالم بود فقط  چون پرش کردم سطحی پوسیده بود روکش افتاد و چون دکتر خیلی نابلد و ازاین ارزونا بوددندون زیاد خالی کرده بود برای پرکردن و ب عصب رسید...

بعدش رفتم عصب کشی کنم دندون سالمو بدون هیچ لک قهوه ای یاعفونی این دکتر دومی هم بلدنبود ۱۵۰۰ پول گرفت ۳.۴ سال پیش بر عصب کشی ولی فقط توشو ی چیز سیاه زد وگرنه عصب کشیشو رادیولوژی گرفتم اصلا بدرد نمی‌خورد تازه ریشه هم دچار عفونت شده   الانم ک زبونمو صورتم میسوزه و بیحسه

امضا میخوای چیکار