2777
2789
عنوان

موسسه خوب برای کارشناسی ارشد...

127 بازدید | 8 پست

سلام

به نظرتون بهترین موسسه برای کارشناسی ارشد کدومه؟

مدرسان شرف

پارسه

ماهان

یا...؟

لطفا در مورد رشته حقوق هم اگه به طور خاص میدونید راهنمایی کنید.

خودت بشین کتابای منبع رو بگیر بخون

هیچکدوم خوب نی

فقط ب فکر جیب خودشونن😬

مشاوره دادنم بلد نیستن

الا ی نمونش من

پشیمونم بدجور

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑
خودت بشین کتابای منبع رو بگیر بخون هیچکدوم خوب نی فقط ب فکر جیب خودشونن😬 مشاوره دادنم بلد نیستن ...

منم میخوام خودم بشینم بخونم. فقط میشه بگی روزی چند ساعت بخونم ? شما چقدر وفت گذاشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام خودم بشینم بخونم. فقط میشه بگی روزی چند ساعت بخونم ? شما چقدر وفت گذاشتی

ببین عزیزم اصن هیچ وق از کسی نپرس روزی چن ساعت میخونی

من آدمی هستم بی نهایت کند میخونم

20ص رو یک ساعت میخونم

ملاکت رو هیچ وقت این قرار نده ک چند ساعت میخونه

کاش آقایون چادر پوش سایت حامله بشن،بعد طبیعی زایمان کنن😑

سلام بچه ها کی وقت ثبت نام ارشده؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من یه هفته س ۳۰صفحه خوندم اصلا وقت ندارم ولی دلم میخواد بخونم😔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
ثبت نامش آخرای ساله

مرسی😘