2777
2789

سلام تاحالا خانمی رو دیدید که خودش بعد از طلاق جدا زندگی کنه و برنگرده پیش خانوادش؟ 

اشکالی داره؟ 

چه حسی میده؟ 

نظر اطرافیان چی بوده؟ 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کلی ادم اینجوری هست ، کلی فامیل دارم که دختر مجرد مستقل زندگی میکنه خانمی که جدا شده که هیچ ، چیز عحیبی نیست ک

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اگه غیر این باشه از نظر من اشکال داره

اخه بعضیا حاشیه میسازند

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
بچه نداری برگرد پیش خانواده

چرا ؟ 

دلم نمیخواد طرز فکرشون روی من تاثیر بذاره

اره کلی ادم اینجوری هست ، کلی فامیل دارم که دختر مجرد مستقل زندگی میکنه خانمی که جدا شده که هیچ ، چی ...

منم میدونم میتونم از پس زندگیم بر بیام. خانوادم هم توی همین شهرن، ولی جواب بقیه رو چی بدم اگ گفتن چرا برنگشتم پیش خانوادت؟ 

تقریبا همه همینن و منطقی همینه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم میدونم میتونم از پس زندگیم بر بیام. خانوادم هم توی همین شهرن، ولی جواب بقیه رو چی بدم اگ گفتن چر ...

شما بابت مسائل زندگیت به بقیه نباید جواب پس بدی ، بگو اینطوری دوست داشتم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
تقریبا همه همینن و منطقی همینه

عه جدی پس اشکالی نداره؟ قضاوت نابجا نمیشم؟ 

دیگه دوره اهمیت دادن به حرفای بقیه تموم شده،بعد طلاق زندگی با خانواده با زمان مجردی خیلی فرق داره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
شما بابت مسائل زندگیت به بقیه نباید جواب پس بدی ، بگو اینطوری دوست داشتم

اینکه ۱۰۰ درصد ولب افراد نزدیک که نمیخوام ناراحت بشن 

یا براشون احترام قائلم چی بگم بهشون

عه جدی پس اشکالی نداره؟ قضاوت نابجا نمیشم؟

حتما میشی

حتما چارتا احمق پیدا میشن یاوه بگن

ولی مگه زندگی غیر اینه؟

مگه پشت سر آدم متاهل هم حرف نمیزنن

قوی باش و بدون که داری کار درست میکنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم