2777
2789
عنوان

از انتخاب واحد جا موندم 😔😔

341 بازدید | 17 پست

امروز انتخاب واحد داشتم ولی نتونستم انجام بدم چون باید شهریه میزدم برا دانشگاه کارتم مشکل داشت نتونستم بزنم و دیر درست شد مهلتش تا ده شب بود 

بعد تو سایت دوتا تقویم انتخاب واحد زده یکی مال ۶ شهریور هست ک نتونستم انتخاب واحد کنم

یکی مال ۹ شهریور هست 

یعنی ۹ شهریور دوباره میتونم انتخاب واحد کنم؟؟

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه سر تایم انتخاب واحد تکمیلی میتونی

اخه یکی از دوستام گف من ساعت ۶ صبح انتخاب واحد کردم تو چجوری ۹ شب رفتی؟؟ 

گفتم ساعت رو زدن ۱۳ تا ۲۲ 

نمیدونم چخبره واقعا

اره من شبانه هستم

آهان ...

برای انتخاب واحد حتی اگه تمدید کرده باشن 

شانس یباری ظرفیت داشته باشه 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

کمتر انتخاب واحد میکنی

اهااا یعنی تو حذف و اضافه؟؟ 

بعدم احتمالا داره اگ ن دوتا بازه تعیین نمیکردن خب

اهااا یعنی تو حذف و اضافه؟؟ بعدم احتمالا داره اگ ن دوتا بازه تعیین نمیکردن خب

دوتا بازه واسه انتخاب واحد هست ولی باید شانس بیاری تعداد واحدات ظرفیت داشته باشن

نگران نباش ...دربدترین حالت اینکه کمتر انتخاب واحد میکنی 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊