2777
2789
عنوان

توروخدا برام دعا کنید

107 بازدید | 13 پست

توروخدا برام از ته قلبتون دعا کنید خیلی ک شوهرم بیاد زندگیمون حل بشه مشکلاتمون حل بشه 😭😭😭😭8ماه چشم انتظارم دعا کنید زن دیگ نگیره من خیلی دوسش دارم خاهش میکنم دعا کنید برام من بچه کوچیک دارم ک حتی وقتی دنیا اومد باباشو ندید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله چیزی نیست و نمیشه خیلی الهی به رقیه بگو

توروخدا دعا کن ب خدا خسته شدم از ته قلبت دعا کن خیلی بریدم خیلی اشوبم کسی درکم نمیکنه دعا کن بیاد حل شه زن دیگ نگیره اگ جدا شم دیوونه میشم😭😭😭😭😭

سلام و احترام؛ به خدا توکل کن و نگران نباش

توکل میکنم ولی هچ معجزه ای نمیکنه انگار من آدم بد روی زمینم خدا انگار آدم مظلوم دوس نداره دل شکسته دوس نداره 😭😭😭😭😭دارم نا امید میشم دعا کنید

سلام عزیزم 

نگران نباش تا خداوند نخاد برگی از درخت نمی‌افته 

آیه ۱۸۶ بقره رو بخون خداوند از رگ گردن بهت نزدیکتره پس خداوند رو بخون و از خودش فقط بخواه و با خدای خودت خلوت کن

اگر بتونی یه ختم قرآن بگیری معجزه میشه توی زندگیت

در مدت ۱۵ روز قرآن رو به فارسی طوری که گوشت صدات رو بشنوه بخون چون فهم معنای قرآن معجزه میکنه و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر استغفار الله غفور بگو تا انرژی های منفی قبل ازت قطع بشه و خواسته هات متجلی بشه

یقین داشته باش بهترین و نیرومندترین یاری رسان فقط خداوند هست 

انشالله خداوند با قدرتش به شما کمک کنه عزیزم

سلام عزیزم نگران نباش تا خداوند نخاد برگی از درخت نمی‌افته آیه ۱۸۶ بقره رو بخون خداوند از رگ گردن به ...

8ماه شده هرچی ب خدا التماس میکنم نمیشنوه صدامو چیکار کنم دعا کنید حل بشه😭😭😭😭😭😭

یکی نیس بهم دل گرمی بده 😭😭😭😭از چن جا شنیدم دارن برا شوهرم میرن خاستگاری دارم دق میکنم

عزیزم کامل مشکلت رو بهم بگو

و به خود الله قسم روشی که بهت گفتم معجزه میکنه

عزیزم کامل مشکلت رو بهم بگوو به خود الله قسم روشی که بهت گفتم معجزه میکنه

هچی شوهرم یه کشور دیگس ما موقع خاستگاری گفتیم خونه زندگیم همینجا باشه اینا قبول کردن بعد عروسی منو بردن همون کشور چن ماه بودم حامله شدم منو اووردن اینجا شرایط اونجا خیلی خوب نبود شوهرم منو گذاشت خودش رفت خیلی دعوا ها شد تو این 8ماه همش بهم میگفت میخام زن بگیرم برام خاستگاری میرن کارت عروسی برات میفرستم معتاد شدم ک هچی واقعیت نداشت بچم بدنیا اومد اون نبود الانم از یه جا شنیدم ک واقعن دارن براش میرن خاستگاری میدونی من خیلی دوسش دارم خیلی با اینکه نامردی کرده خیلی در حقم بازم دوسش دارم 😭😭😭😭نمیدونم چیکار کنم دیگ بریدم نا امید شدم 8ماه چشم انتظارم