2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 23 پست
نمی رم‌دکتر اگه بمیرم همبذار ببینم خودش میگه ببرمت دکتر

لج نکن بچت چند ماهشه؟ رک با آرامش و خنده و خوشی بهش بگو انتظار داشتم حداقل نگرانم باشی و در آخر خودت برا خودت ارزش قایل شو

ناراحت میشم خوب ولی همسرم همیشه اینجوریه مثه عادت شده

بهم فهموند که واسش مهم نیستم

باردار بودم ماخ های آخر سنگین بودم اصلا نمی تونستم نفس بکشم دو هفته صبح تا عصر بردنش بیمارستان که سرمش رو بزنه و عین پروانه دورش چرخیدم عوض اینکه اون هوای منو داشته باشه 

منت نیست چون شوهرم وظیفمه ولی توقع این رفتار رو نداشتم

بی صبرانه منتظرتم آروانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لج نکن بچت چند ماهشه؟ رک با آرامش و خنده و خوشی بهش بگو انتظار داشتم حداقل نگرانم باشی و در آخر خودت ...

۲ ماهشه پسرم با شعور تر از باباشه امروز زیاد اذیتم نکرد واقعا نمی دونم حس کرد حالم بده خودمم تو تعجبم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
۲ ماهشه پسرم با شعور تر از باباشه امروز زیاد اذیتم نکرد واقعا نمی دونم حس کرد حالم بده خودمم تو تعجب ...

عشقم بچت دو ماهشه الان کل دنیا باید ب اونجای پسرت باشه حرص نخور اصلا ناراحتم نباش اگه چیزی نگفت خودت برو دکتر فک نکنم شوهرت آدم بدی باشه فقط حالیش نمیشه جلوی شوهرت فر نزن مردا بدشون میاد بگو بخند من خودم الان هفت ماهمه ی بالش برام تکون نمیده منم وسواس میگم گور باباش حرص چیو بخورم 

عشقم بچت دو ماهشه الان کل دنیا باید ب اونجای پسرت باشه حرص نخور اصلا ناراحتم نباش اگه چیزی نگفت خودت ...

اونوقت میگم چرا وقتی شیر منو میخوره انقدر بی قراره خب شیر مامانش مملو از حرص و جوش و استرسه

اره واقعا بی بخاره من کاملا برعکسشم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
بهم فهموند که واسش مهم نیستمباردار بودم ماخ های آخر سنگین بودم اصلا نمی تونستم نفس بکشم دو هفته صبح ...

ای خواهر 

مردا پرت تر از این حرفا هستن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم