2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب

597 بازدید | 23 پست

یهو برگشت با پشت دست زد تو دماغم دردش به کنار ترس بدی کردم صبح تا حالا نمی تونستم از ترس حرف بزنم خواب بودم شوک بهم وارد شد دماغم هم داغون شده و ورم کرده دستاش سنگینه تازه با شتاب زده

اونوقت یه عذرخواهی ساده نکرد فقط میگه اگه نمی تونی بچه رو نگه داری به خواهرم بگم بیاد مواظبش باشه 

خیلی ازش ناراحتم خیلی

بی صبرانه منتظرتم آروانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تیک عصبی داره منم ایطورم یبار پام محکم پرید خورد تو کمد خودم مردم از ترس صداش😅🤣

دفعه اولش بود ولی در کل خیلی غلت میخوره تو خواب چند بار از دست پرتم کرده پایین

بی صبرانه منتظرتم آروانم
جفتمون یخدا داغون شرم حتی دندونام و پیشونی هم داره از درد می ترکه

از عمد که نبود 

شوهر من از خستگی تا صبح ویبره میره دست خودش م نیست 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بهش بگید درسته که عمدا نبوده اما لازمه ازم عذر خواهی کنی انتظار هایی رو که اتفاقا بجاست بی پرده بهش ...

اصلا نگفت ببرمت دکتر 

صورتم‌خیلی ورم داره 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
از عمد که نبود شوهر من از خستگی تا صبح ویبره میره دست خودش م نیست

میدونه بخدا ولی شما اگه جای من بودی که شوهرت اصلا نمی گفت مردی یا زنده ناراحت نمیشدی

بی صبرانه منتظرتم آروانم
استرس داره

اره خودشو کشته با استرس بدترین درد رو به خاطر استرس گرفته و بازم استرس داره میگم لامصب چی تو زندگی کم داری نه اینطوری با جون خودت و روان من بازی میکنی

بی صبرانه منتظرتم آروانم
میدونه بخدا ولی شما اگه جای من بودی که شوهرت اصلا نمی گفت مردی یا زنده ناراحت نمیشدی

ناراحت میشم خوب 

ولی همسرم همیشه اینجوریه مثه عادت شده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم