2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور شده ی تاپیک میزنی میگی جان ناموست خار مادرت بیا سه نفر بازدید میخوره ی تاپیک با عنوان وااااااااای با شوهر دیوثم قهر کردم کجا قایم شم د آخه من ریدم تو اون مغزای فکستریتون.

اینجا اینستا نیست این بحثها برای همون جا مناسبه اینجا سایتیه که مشکلاتتو بگی که شاید کسی کمکت کنه

من دو تا تاپیک زدم یکیش یدونه بازدید یکیش هیچی

رفتم دیدم یکیش ۳۵ تا بازدید یکیش ۴۷ تا خورده بود

شاید بلد نیستن یا شاید ندیدن

مشکلتونو به صورت خلاصه توی عنوان بزنید اینجوری بهتر جواب میگیرید

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اره عوض شده شده حموم عمومیمن اینقدر درباره آی یو آی و امپولای قبلش سوال دارم اما میدونم کسی جوابگو ن ...

خب عزیز ممکنه کسی راهنمایی اشتباه بکنه میتونید آنلاین با یه پزشک مشورت کنید البته پول ویزیت میخواد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خب عزیز ممکنه کسی راهنمایی اشتباه بکنه میتونید آنلاین با یه پزشک مشورت کنید البته پول ویزیت میخواد

همه چی که پزشک نمیگه

بعضی چیزا واقعا تجربی هست

فقط مثال اونایی که امپول اچ ام جی زدن میگن چه اتفاقی برای بدنشون افتاده 

.
بدونن هم زحمت نمیدن یعنی اینجا هیچ کس مثلا تجربه این کار رو نداره

من که ندارم.داشتم گفتم تجربه ام پوستیه .....عفونت دندان .سردرد .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.