من تصمیم دارم پشت کنکور بمونم و کتابامو عوض کنم,من کتابهای نقره ای گاج زیست و بعد تمام خیلی سبز ها زیست و بعد آی کیو جامع زیست رو خوندم اما میخوام امسال کتاب جامع جدید فقط تست بزنم
چه کتابی بخرم بعضیا میگن کتاب موج آزمون زیست نشر الگو خیلی خوبه،ممنون میشم بهم مشورت بدین برای خرید کتاب زیست فقط اینکه من سطح زیستم بالاست درواقع خنگول نیستم 😂و داروسازی رو میارم اما هدفم چیز دیگس
همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من جزوه های نکته برداری شده کلاس عمارلورو دارم چون متن کتابو هم داشت دیگه کتابو نخوندم همونارو خوندم ۷۲ زدم، کنکورمو دادم قبول میشم، میخام بفروشمشون اگر خاستی بگو
من مامان و بابام خیلی سرزنشم کردن و گفتن ازت توقع نداشتیم آنقدر درصدات کم بشه من خودم فکر میکردم سه رقمی بشم و خیلی راحت با موضوع پشت موندن کنار اومدیم تا به آرزوم برسم و نمیتونم تحمل کنم جایی جز دانشگاه عالی درس میخونم
همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️