2777
2789
عنوان

غذاهام چرا خوشمزه نمیشه اه خسته شدم

4120 بازدید | 168 پست

وای بچه ها از اونایی که غذای خوشمزه درست میکنن دستورشو میپرسم،عین همونم درست میکنم ولی نمیدونم چرا خوشمزه نمیشن،برنج هام کته هام ابکش هام،خورشت هام ،افتضاح.

همون ترکیباتی که همه میزنن و میزنم بخدا 

الان یه مرغ پختم یکم خودم خوردم یجوریه احساس کردم 

مینویسم ببینین اوکی پختم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت باور داشته باش.تلقین نکن.خیلی وقت بزار.من آشپزیم همه میگن خوبه علتش هم اینه خسلی وقت میزارم.برای خورش قشنگ گوشت و پیاز وزردچوبه رو سرخ میکنم.آب کم میریزم.نمک اندازه میریزم.فلفل قرمز میزنم رب رو قشنگ سرخ میکنم چرا برای پلو چه ماکارونی چه خورش.آبگوشت هامو از آخر شب میزارم تا موقع نهار 

مرغ و اول تو زعفرون و پیاز خوابوندم۱ساعتی،نمک هم زدم،بعد اول سرخ کردم،سرخ که شد برداشتم ،پیاز سرخ کردم بعد خیلی کم زردچوبه زدم به پیازم که سبک شد،یکم رب زدم تفت دادم یکمم ابلیموزدم،بعد مرغمو گذاشتم داخلش باقاشق به همه جاش از سس اش زدم،بعد درحد۲لیوان آب ریختم گذاشتم بپزه،یدونه ام چوب دارچین انداختم داخلش.

ولی الان یذره خوردم احساس میکنم مثل غذای بقیه خوشمزه نیس😥

اینکه دستور پخت رو بدونی کافی نیست 

باید فوت کوزه گری هر غذا رو بلد باشی 

تجربه ام تاثیر داره

میخوای دستور پخت قورمه سبزی رو بهت بگم با فوت و فنش؟

بهت میگم درست کن این دفعه ببین چی میشه

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
شاید خودت فکر می‌کنی خوشمزه نیست بقیه چی میگن

زیاد مهمون ندارم،تقریبا ۳ساله عروسی کردم،چندباری ام که اومدن تعریف کردن ولی میگم مهمون هس دیگه نمیادبگه که بدمزه شده،غذاهای مادرشوهرم و خواهرشوهرام عالیه،

شاید خودت اینجوری فکر می‌کنی 

منم نسبت به غذای خودم همین حسو دارم انگار یچیزی کم داره ولی بقیه که میخورن میگن خوشمزه است 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)