2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار خود معادلرو حل کن ی بار حاصل قدر مطلقو قرینشو حل کن بعد مثلا دوتا بازه میشه اشتراکشون جوابه

اخه نمیدونم چطور باید حل کنم 

داخل قدر مطلقو فاکتورگیری میکنم مقدار xهاشو پیدا میکنم ولی با اونxتنها نمیدونم چیکار کنم 

میشه مراحل حل شده شو رو کاغذ برام بفرستید

مرسییییییی😍🥹میشه بگین چرا پشتش x منفی گذاشتید بعد حل کردین علتش چیه؟ بدجور فراموشم شده مطالب🤦🏻‍♀ ...

ببین قدر مطلق مثیت کنه و تو نمیدونی داخلش مثبته یا منفی وقتی معادله قدرمطلقی داری ی بار خوده توی قدرو بیار بیرون مثلا اینجا ایکس ب توان دو منهای دو ایکس و حل کن 

و یک بار قرینه توی قدر هرچی هست اینجا میشه منفی ایکس به توان ۲ بعلاوه دو ایکس ینی ی منفی تو همش ضرب میکنی و معاده رو حل میکنی 

بعد بازه یا تک عدد در میاری اشتراکشون میشه جواب نهایی 

اگر متوجه نشدی بازم بگو عزیزم

بخند   
مرسییییییی😍🥹میشه بگین چرا پشتش x منفی گذاشتید بعد حل کردین علتش چیه؟ بدجور فراموشم شده مطالب🤦🏻‍♀ ...

فداتتت عزیزم

ببین اگر بخوای توی نامعادله قدر مطلق رو حذف کنی اینطوری میشه :

| فلان | > بهمان

فلان > بهمان و   فلان < منفی بهمان

| فلان | < بهمان 

منفی بهمان < فلان < بهمان

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

فداتتت عزیزمببین اگر بخوای توی نامعادله قدر مطلق رو حذف کنی اینطوری میشه :| فلان | > بهمانفلان &g ...

اهان اره یادم افتادددد

فقط اون اخر چرا +دو کردین؟ 

قدر مطلق رو هنوز درس ندادن بهمون ولی سوال دادن ازش منم چندساله دورم از درس مطالب یادم رفته الان شما گفتین یادم اومد کم کم

اهان اره یادم افتاددددفقط اون اخر چرا +دو کردین؟ قدر مطلق رو هنوز درس ندادن بهمون ولی سوال دادن ازش ...

اونجا باید عدد ثابت رو حذف میکردیم که فقط X بمونه

یدونه X_2 داشتیم و ایکس منهای دو شده بود پس به علاوه ی دو کردیم تا این منهای دو جبران بشه و کلا عدد ثابت حذف بشه

یا مثلا یه طور دیگه میشه به این قضیه نگاه کرد مثلا فکر کن کنار ایکس یدونه منفی دو داشتیم یدونه مثبت دو دادیم بهش که این دوتا خط بخورن و عدد ثابت حذف بشه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇