2777
2789
عنوان

چطوری ایرپاد رو شارژ کنم لطفااا😢

1427 بازدید | 14 پست

بچه ها من امروز ایرپاد خریدم هیچی ازش نمیدونم،  الان چطوری شارژش کنم و از کجا بفهمم شارژش تموم شده لطفا بگید بچه ها😢 اون فروشنده توضیح داد ولی نفهمیدم 

عکسش هم الان میذارم بگید دکمه زیرش چیه و چطور شارژ کنم 

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ازش  استفاده  کردی  خودش  توی موبایلت نوشته که چقد شارژ داره

بعد دوباره  بزار داخل جعبه خودش  شارژ میشه 

بعضیا دکمه داره میفهمی هم 

بعد  جعبه شو  با ایرپاد بزن شارژر یا خودش  داره یا اگه نه با شارژر موبایلت

🩷

وقتی ب بلوتوث وصلش میکنی و علامتش میاد بالا نشون میده ک چقدر شارژ داره و وقتِ شارژ کردنش هست یا نیست ...

کابل نداره

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

خب اینو موقع شارژ دوتا گوشیاشو بذار تو خودش و مثه گوشیت بزن تو شارژ

کابل نداره😢 که مثل گوشی بزنم 

فقط این دکمه زیرش هست ، برا شارژه؟

مگه میشه؟ بدون کابلِ مدلش یا جای سوکت داره ؟

جای سوکت کلا نداره

وقتی ازش استفاده کردی خودش توی موبایلت نوشته که چقد شارژ داره بعد دوباره بزار داخل جعبه خودش ش ...

عکسشو ببین برا منو 

یه دکمه زیرش داره 

جای کابل نداره 

این دکمه برا شارژه؟

ببین مث مال منه هم واسه تو اینجا با شارژر موبایلت شارژ کن

جاشو تازه پیدا کردم😂چقد گیجم ، ممنونممم❤حالا فهمیدم چی شد

کابل داره دیگه؟یه سر کابل به کله شارژرت میزنی ته کابل هم کیس ایرپادت همون جعبه ایرپاد وصل میکنی

ممنون❤❤  آره  جای کابلش رو پیدا کردم