2777
2789
عنوان

شوهرم زن چاق دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 31548 بازدید | 84 پست

کسی که لاغره چاق نمیشه. دختر عمه من یک و هفتاد قدشه چهل و پنج کیلوئه.اسکلته. لخت بشه جلوت سکته میکنی. استخوناش همه بیرونه.  ادم لاغر اشتها نداره که بخوره چاق شه. ات و اشغال م بخوره یه بند مریض میشه.دکتر تغذیم بری فایده زیاد نداره با یه مریضی ساده باز لاغر میشی. هر کسی هیکلش و استخون بندیش یه جوری. من خودم درشتم

سلام عزیزم منم 49 کیلو بودم الان شدم 57 

اولا اینو بگم بهترین کار ک خودمو چندتای دیگم نتیجشو دیدیم بدنسازیه،دو سه روز در هفته برو باشگا هم اشتهات باز میشه هم وقتی وزن اضاف کنی شکم پهلو در نمیاری و بدنت سفت میشه و فرم میگیره 

قرص مخمر آبجوام قرص خوبیه،بدون ضرر و گیاهیه روزی دوتاشو بخور اشتهات وا میشه 

قبل غذات اصلا آب نخور که معدت پر شه 

نیمساعت بعد از غذا چونکه زمان جذب غذاس یچیز شیرین بخور که جذبش بیشتر شه(اینو دکتر بم گفت)

سیب زمینی آبپز و حتما جا بده تو برنامه غذاییت 

ترشیجاتم زیاد نخور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند سال هر کار کرم از پنجاه بیشتر نشدم ولی دوساله قرص جلوگیری میخورم شدم 57......

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

برای افزایش وزن شیر بادوم بخور، دستورش تو کانالم هست. به اضافه روش های افزایش وزن. 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

کپسول جینسینگ از عطاری بگیر عالیه دوست من فقط با همین کپسول جواب گرفت خودم ب چشم دیدم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

سلام  منم خیلی دوست داشتم چاق شم از روش‌ها و داروهای خیلی خیلی زیادی استفاده کردم خیلی لاغر بودم
وحشتنااااک
خیلی خرج کردم چاق نمی‌شدم گین اپ گرفتم ادراری زیاد میشد یا خاب آور بود 
به زور یک دارو هم که چاق میشدم برگشت یا عوارض  داشت آخرش طبق دستور یه خانم قرص خوردم شکر خدا تو دوماه ۲۴ کیلو افزایش وزن داشتم اونم الان یک ساله دارو نمی‌خورم و وزنم ثابت موتده البته برای این خانم هم گین اپ بود ولی اصل ترکیه بود  بدون بازگشت بود بدون کوچکترین عوارض خدا خیرش بده خداشاهده ضرر نمیکنید چون خود فروشنده ضمانت بازگشت محصولاتش میده چون منصفه  تو این زمانه فروشتده خوب و با انصاف پیدا نمیشه ولی قیمتشم خوب بود نسبت به کیفیت محصولش در هرحال به من لطف کرد و من تا الان به هزاران نفر معرفیش کردمش بخاطر انصافی که داره هم خدا بخاد براش هم من میخام چون مردم با بدبختی پول درمیارن یه چیز خوب بخرن نه موقتی حالا این شماره فروشنده رو میذارم هرکی فکر کرد تبلیغه زنگ نزنه ولی بخدا قسم تبلیغ نیست خودم از قرصها خوردم که توصیه میکنم بهتون ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹

وااای حرف دل منو زدی کهبهم گفت یه چیز بگم ناراحت نشی خیلی دوست داشتم زنم چاق و هیکلی بود میپریدم روش ...

اخ همدرد منی 😭😭😭

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

من اونموقع که نامزد کردم شوهرم میگفت خیلی لاغری گیر میکنه به استخونات رفت قرص مولتی ویتامین+الحاوی م ...

اجی منم لاغرم دقیقا مشکلم با نامزدم همینه ....ولتی ویتامین چی خوردی و چند وقت بعد چاق شدی ؟؟؟

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭