2777
2789

سلام من بچم دوماهه شد میخواستم ک هم وزن کم کنم هم شیرم کم نشه. بنظرتون غذای شیرافزا ک چربی سوز هم باشن چیه؟ دکتر تغذیه برم بهم برنامه غذایی میده یا میگه تا قبل ۶ ماهگی بچت رژیم نگیر؟

درسته بذار بچت به غذا بیوفته بعد رژیم بگیر

اما این مدت هم به بهانه شیردهی بیشتر و بیشتر نخور

اندازه نیازت بخور

یکی از آشناهامون از ۶ ماهگی بچش رژیم گرفت و تو خونه پیاده روی کرد خیلی لاغر شد

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته بذار بچت به غذا بیوفته بعد رژیم بگیراما این مدت هم به بهانه شیردهی بیشتر و بیشتر نخوراندازه نی ...

اره مشکلم همینه  شیر ک میدم گرسنه میشم هرچی دور ورم باشه میخورم واس همین میخواستم دکتر برم بگم غذاهای مهم رو چقد بخورم چی رو نخورم. اگ برنامه داشتم حتما عمل میکنم. الان چند روزه برنجو نصف کردم. خوش بحالش کم کرد

اره مشکلم همینه شیر ک میدم گرسنه میشم هرچی دور ورم باشه میخورم واس همین میخواستم دکتر برم بگم غذاها ...

من بخاطر نفخه بچه هیچی نمیخورم که نفخ نکنه

پروتئین بیشتر مصرف کن تو این مدت

پیاده روی تو خونه داشته باش

مایعات بیشتر بخور

روزی مثلا از ۲۰ قدم شروع کن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
من بخاطر نفخه بچه هیچی نمیخورم که نفخ نکنهپروتئین بیشتر مصرف کن تو این مدتپیاده روی تو خونه داشته با ...

پیاده روی هرچی باشه میتونم برم شده یه ساعت هم میرم. پروتئین حتما بیشتر میکنم الانا ببعد. آب زیاد بخورم ؟ روغن و نمک و شکر کنار بزارم لاغر میشم؟

اره من الان حتی رسیدم به وزن قبل از بارداری البته من کنارش باشگاه میرم

خیلی عالیه  زمستون داره یواش یواش میاد دلم میخواد زودتر لاغر کنم اون زمستونی هام اندازم بشن.  عاشق باشگاه رفتنم ولی دوتا کوچولو دارم تو خونه دستم بسته ست

خیلی عالیه زمستون داره یواش یواش میاد دلم میخواد زودتر لاغر کنم اون زمستونی هام اندازم بشن. عاشق ب ...

عزیزم 

نمیتونی پیش همسرت بذاری؟

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍