2777
2789
عنوان

مامان های گل کسی در ایام شیردهی رژیم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 26 پست
پیاده روی هرچی باشه میتونم برم شده یه ساعت هم میرم. پروتئین حتما بیشتر میکنم الانا ببعد. آب زیاد بخو ...

آب یا چای کمرنگ زیاد بخور 

صد در صد شکر و نمک کنار بذاری تاثیر داره

روغنتو هم عوض نکن همین روغنی که استفاده میکنی غذاهاتو کم روغن درست کن

تحرکت زیاد باشه لاغر میشی

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونم تا شب سرکاره

بعضی باشگاه هستن که خودشون اتاق کودک و مربی دارن،یه سرچ کن ببین شهرتون هست

الان باشگاه ما همچین چیزی داره 

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
بعضی باشگاه هستن که خودشون اتاق کودک و مربی دارن،یه سرچ کن ببین شهرتون هستالان باشگاه ما همچین چیزی ...

اخه بچمم خیلی جنبوجوش داره میترسم ببرم داد بقیه دربیاد. ولی درکل بچه ها رو هم بشه برد خیلی خوبه

سلام عزیزم بابت کودک دلبندتون ک گفته بودین هنوز ب حرف نیومده ک ازپوشک بگیریتش ....

حتی با ایما و اشاره هم حرف نمیزنه؟؟؟

اگه نه ک صبر کنید تا بتونه صحبت کنه و درک پیدا کنه از کلمه ی دستشویی  و جیش و پوشک 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

سلام عزیزم بابت کودک دلبندتون ک گفته بودین هنوز ب حرف نیومده ک ازپوشک بگیریتش ....حتی با ایما و اشار ...

سلام گلم نه هنوز ب حرف نیومد.  کلماتی ک میتونه بگه : بابا- مامان -آب- دَه - عکس هست ولی زیاد بکار نمی‌بره. سه سالش شد میخوام پوشکش بگیرم میخنده انگار خودش میدونه ک بزرگ شده ولی نمیتونه جیش بگه. اشاره آنچنانی نداره. ناچارم صبر کنم حرف بیاد تا از پوشک بگیرمش