2777
2789
عنوان

پسرا پرنسس شدن دیگه🧚‍♀️🧚‍♀️

442 بازدید | 21 پست

البته نه همشون بعضیاشون

میگن دختر مهریه نگیره

جهیزیه هم بیاره

تمام کارای خونه رو انجام بده

بعدش راحت بتونن یه زن دیگه رو صیغه کنن و چون دختره بیچاره مهریه نداره با هر بحثی بگن پرتت میکنم جلو خونه بابات.

به نظر من دختری که مهریه نداشته باشه ارزش و آینده خودش رو نابود کرده. مهریه پشتوانه هست تو ایران برای زن.

نظر شما چیه؟؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا یچیزی میگن بقیه قرار نیست انجام بدن 

اونی ک با همچین شرایطی ازدواج میکنه لابد شرایط خونه پدرش بدتر بوده

دخترا جهیزیه میگیرن ولی در صورتی ک پسره ی خونه خووب و در شان خریده باشه یا اجاره کرده باشه در بدترین حالت...

مهریه نگرفتن بدون شروط دیکه ای هم برمیگرده ب حماقت خودشون ن بد بودن بقیه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعدم میگن چون برا خودمون ارزش قائلیم شدیم پرنسس😒

دیگه شورشو دراوردن ادم حالش بهم میخوره از مردانگی افتادن. 

مهریه نگیرن جهیزیه بیارن خونه هم بابای دختره بده خیلی بهتره دختره ازم پول نخواد، هر غلطی دلم خواست بکنم، عروسی نگیریم عقد نگیریم فلان چیزو نگیریم قهر کردیم دختر بیاد منت کشی........ 

فقط مونده یپونه پاپیون بزنن رو سرشون بشینن تو خونه ناخن سوهان بکشن. 

این اسمش ارزش قائل شدن نیس این اسمش ک. ن نداشتن و راحت طلبی هس. 

ازدواج خوب آرامش میاره

ازدواج خوب اره

نه ازدواجی مثل ازدواج من که نابودم کرده 

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

بنظر من ک چندین ساله ازدواج کردم . دو نفر اگه واقعا همو بخوان نه مهریه مهم میشه و ن خیانت میشه و زنی صیغه میشه دو نفر با ارامش کنار هم زنذگی میکنند . بقیش اگ اهل زندگی نباشن هردو طرف ها ن فقط مرد 

مهریه جلودار خیانت نمیشه . یا ی اهرم برای فشار زن . 

بعدم میگن چون برا خودمون ارزش قائلیم شدیم پرنسس😒دیگه شورشو دراوردن ادم حالش بهم میخوره از مردانگی ا ...

الان هم اکثرا دنبال دختر شاغلن که پولش رو بگیرن ازش به جای اینکه خودشون برن دنبال کار🤦‍♀️

ببین بهتره مهریه رو معقول گرفت و حق و حقوق روهم گرفت ... اینجوری نه سیخ میسوزه نه کباب ...

مهریه سنگین هم معقول نیست بی مهریه هم همینطور ...

چقدر بودن دخترایی هم که با مهریه پسرو بدبخت کردن ک بعد رفتند با دوست پسرشون ... 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

من تا شغل و درامد ثابت و خونه و ماشین نداشته باشم ازدواج نمیکنم

وقتی هم ازدواج کنم اقا هم باید ظاهرشون مثل خودم نه زیبا تر نه زشت تر باشه درامد و شغل ثابت و خونه و ماشین داشته باشن 

مهریه اصلا نمیخام حتی یه سکه 

ولی حق حضانت و حق طلاق و حق مسکن و حق تصنیف اموال رو باید بهم بده

ببین بهتره مهریه رو معقول گرفت و حق و حقوق روهم گرفت ... اینجوری نه سیخ میسوزه نه کباب ...مهریه سنگی ...

الان اکثر پسرا میگن حتی یک سکه هم مهرتون نمیکنیم. میگن پول مفت به کسی نمیدیم.

یا حداکثر میگن ۱۴ تا سکه که واقعا کمه

ببین بهتره مهریه رو معقول گرفت و حق و حقوق روهم گرفت ... اینجوری نه سیخ میسوزه نه کباب ...مهریه سنگی ...

فقط دعا میکتم تمام دختر پسرا با فرد درستی ازدواج کنند . اگع طرفت درست نباشه هرچقد هم زحمت بکشی ب چشمش نمیاد و کار خودشو میکنه