2777
2789
عنوان

میشه بیاین

488 بازدید | 39 پست

من هیچوقت اینجا غم غصمو نیاوردم.چون می‌دونم خدام از رگ گردن بهم نزدیک تره میبینه همه چیو...

ولی الان واقعا نیاز دارم به دعاهاتون 

میگن دعای دسته جمعی میگیره.

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین.

انشالله خانم فاطمه زهرا .جواب دل پاکتون بده...ممنون

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
عزیزم من نذر لقمه دارمیه ده تا هم به نیت شما بهش اضافه میکنم ایشالله حاجت روا بشی 🤲🌹

مرسی عزیزم...انشالله هر حاجتی که داری .روا بشه..ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نذر لقمه دارمیه ده تا هم به نیت شما بهش اضافه میکنم ایشالله حاجت روا بشی 🤲🌹

اتفاقا نذر کردم.اگه به حاجتم برسم.هر سال اربعین .۱۰۰تا لقمه بفرستم مسجد ...  ممنونم ازتون

مرسی عزیزم...انشالله هر حاجتی که داری .روا بشه..ممنونم

دعا کردم برات انشاالله حضرت فاطمه خودش شفاعت کننده و کمک کنندت باشه

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

عزیزدلم به امید خدا گره از مشکلاتت باز بشه .بخدا من خودم دیگه کم آوردم ،از هرلحاظ تو فشارم هرررررجوری بگی سختمه ولی خب رشته امیدم هنوز وصله به اون بالا بالاها و میدونم حل میشه .نیت تو دلت انشالله بحق امام حسین و زیارت عاشورا حل میشه

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

عزیزدلم به امید خدا گره از مشکلاتت باز بشه .بخدا من خودم دیگه کم آوردم ،از هرلحاظ تو فشارم هرررررجور ...

ممنون .انشالله خودتون هم حاجت روا بشید

جسارتا چرا هی جنسیت عوض میکنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم