2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخاب رشته خدایی اینقدم پیچیده نیس که بخوای این همه پول بدی

از اپلیکشین مهتا میتونی استفاده کنی  معرفی رشته داره

از کانال ارتیاد داخل تلگرام هم همینطور  دانشجوها تجربه‌شونو از رشته و دانشگاه به اشتراک میذارن

در نهایت هم چارت درسی رشته‌ها و مهم تر از اون رشته‌ای که خیلی روش مصممی حتی کتاباشم نگاه کن دقیقا ببین چجوری‌ان

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
انتخاب رشته خدایی اینقدم پیچیده نیس که بخوای این همه پول بدیاز اپلیکشین مهتا میتونی استفاده کنی معر ...

🥲💔 اگ خودم انتخاب رشته کنم میارم اون رشته ای ک میخوامو؟

اخه خیلی جو میدن ک ممکنه اشتباه کنه دانش اموز و فلان

🥲💔 اگ خودم انتخاب رشته کنم میارم اون رشته ای ک میخوامو؟اخه خیلی جو میدن ک ممکنه اشتباه کنه دانش ام ...

ببین عزیزم قبول شدن و نشدنت بستگی به رتبه‌ت داره اون مشاور که نمیتونه معجزه کنه

اون فقط میتونه کمکت کنه ترتیبشونو درست بچینی  یا بهت بگه با این رتبه احتمال قبولی چه رشته‌هایی رو بیشتر داری

تو کلا باید توی سه رنج خوش بینانه  واقع بینانه   بدبینانه  رشته‌هارو ردیف کنی

فقط اگر رتبه‌ت طوری بود که دیگه واقعا خدایی ناموسا حتماااا میدونی یه رشته خاص از یه دانشگاه خاص رو نمیاری بنظرم بهتره الکی پرش نکنی و انتخابات درست استفاده کنی

مثلا شما میدونی با ۱۵۰۰۰ تجربی نمیتونی پزشکی تهران بیاری هرجور حساب کنی بنظرم بهتره الکی اینو نزنی و جا پر نکنی

حالا نظر منه‌هااااا وگرنه تصمیم با شماس😂

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)

انتخاب رشته رو نمیدونم چرا همکارانم اینقدر گرون میگیرن!

درصورتی که استخراج دیتا از سنجش ۱

و از ازادهم یک هست

نهایت هردو انتخاب باهم ۲/۵ میشه

یعنی هم ۱۵۰ سراسری

هم ۱۰۰ ازاد

بدون هیچگونه مردودی و خطا!!!!

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
شما انجام میدین؟

اگر تجربی هستید بله خودم انجام میدم

برای انسانی ریاضی هم گروهم انجام میدن

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏