2777
2789
عنوان

اختلال جنسی در بچه ها

1311 بازدید | 99 پست

من یه خواهر و برادر دارم دوقلوعن ۶سالشونه، داداششم بعضی وقتا شلوارشو در میاره به خواهرم میگه بیا باسنمو ببین, یا بیا باسنمونو بزنیم بهم.اونو تشویق می‌کنه که لباشو دربیاره.نمیدونم این اختلاله یا از بچگی و نادونیشه وصرفا بازیه براش.

تو این سن ممکنه حس جنسی داشته باشه و لذت ببره از این کار؟؟

الآن این موضوع اشکالی برای شما به‌وجود آورده؟؛

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نادونیه

کشف ناشناخته واسش جذابه

دوقلو هم هستن

با هم انجام میدن

تک بود خودش تنهایی میکرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خب اگر لذتی هم نداشته باشندجلوه خوبی نداره و باید با روشی درست تذکر بدی مثلاً بچه بگه بریم تو اتاق آتش بازی خب هیجان داره اما از خطراتش بی خبرن

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

عزیزم بیشتر اخلاقیات جنسی بچه ها از همین سن شکل میگیره و به مرور زمان گسترده تر میشه با مادرتون به اشتراک بزارید تا با روش خودشون به برادرتون بگن که انجام این کار با خواهرش اشتباه

بله ایندشون برام مهمه، میخام بدونم اگر جدیه دنباله راهکار باشیم براش

خب عزیزم ما در دنیا بیننده هستیم نهایت برای زندگی خودمون می‌سازیم نه تصمیم برای بقیه اونام حتی مشکل داشته باشن از نظر ماست و به‌خودشون مربوطه نهایت قصدتون خیلی کمکه از خودشون بپرسید و بگید ممکنه بعداً کسایی براتون مشکل ایجاد کنن و با رضایت خودشون فکر درمان باشید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خب اگر لذتی هم نداشته باشندجلوه خوبی نداره و باید با روشی درست تذکر بدی مثلاً بچه بگه بریم تو اتاق آ ...

وقتی شروع به بازی میکنن اصلا توجهی به اطراف ندارن انگار هیچ صدایی از ما نمیشنون مامانم خیلی براشون توضیح میده ولی تو بازی باز کار خودشونو میکنن