2777
2789

هرکدوم از دوستام هرچی برام توضیح میدن نمیفهمم چون خنگم (: 

کنار هم نیستیم اونا یه شهر دیگه ان و منم شهر دیگه 

و انتخاب واحدمون شروع شده و من هنوز هیچ کاری نکردم (:

کاش یه دانشجو ازاد پیدا میشد راهنماییم میکرد 🥲💔

برای خودم متاسفم 🙂

من واقعا هیچ تجربه ای ندارم 🚶‍♀️💔

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده به یکی که بلده واست انجام بده

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

یادش بخیر ۱۰سال پیش انتخاب واحد نصف دانشگاه رو انجام میدادم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

عزیزم کاش تو اینترنت بزنی چارت فلان رشته در دانشگاه آزاد 

داخل سایتتون چارت درسی هست 

همه درس ها رو اونجا میذارن قبلا دانشگاه طبقه بندی کرده بزنی اینترنت معلومه 

من پیام نورم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

خب با یکی مشورت کن چمیدونم مشاور درسی حضوری نداره شهرتون؟

داره ولی دیر میشه 

نمیشه؟ 🚶‍♀️

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

من همیشه میبردم کافی نت انجام میداد برام ‌ولی ترمای اخر خودم یاد گرفتم با گوشی انجام میدادم ازمون و خطا کن تا یاد بگیری همه از شکم مادرشون نیاوردن که 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

برو چارت درسیتو بگیرگوگل بزن مثلا چارت درسی حقوق پیام نوراسم رشته و دانشگات

چارت درسیو دارم فقط نمیدونم چجوری بردارم که اشتباه نشه 🥲