2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم چون بلد نیستم انتخاب واحد کنم 🙃🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پیام نور هستی هم از همون سامانه گلستان چارت درسیت میاد و خیلی بهتره طبق چارت پیش بری

دانشگاه های دیگم سرچ کن چارت دارن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من همیشه میبردم کافی نت انجام میداد برام ‌ولی ترمای اخر خودم یاد گرفتم با گوشی انجام میدادم ازمون و ...

بدون هیچ تجربه ای رفتید کافینت و اون حلش کرد؟ 

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

ببین اگ بخوای از ترم بالاتر درس برداری باید پیش نیازارو رعایت کنی مثلا بوم شناسی پیشنیازش گیاه شناسیه خب؟ تو باید اول گیاه شناسیو پاس کرده باشی تا بتونی بوم برداری 

حالا هم نمیخوای از ترم بالا برداری خب چارت درسیتو میبینی هر چی توی سایت ارائه دادن با استفاده از کدی ک توی چارت هست میزنی و انتخاب میکنی ، مدیر گروه خودش میگه چی بردارید و کد هارو معمولا میدن

بدون هیچ تجربه ای رفتید کافینت و اون حلش کرد؟

اره دیگه‌چون بلد نبودم ولی بعدش خورد به کرونا خیلی بیرون نمی‌رفتیم کلیپ دیدم ازمون خطا کردم تا یاد گرفتم خودم انجام دادم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

هر درسی زده برای ترم اول و بردار لقمه رو دور سرت نپیچ

ترم دومم 

یعنی همه پیش نیاز و هم نیازارو بردارم؟ 

ببینید من ترم اول ۴ تا درس افتادم 

دو درس پایه ( روان و حقوق 

دو درس پیش دانشگاهی( زبان و ریاضی) 

حالا نمیدونم اینارو بردارم یا بذارم ترمای بعد و فقط تخصصی بردارم 

و نمیدونم چجوری بردارم و از کجا بفهمم ارائه میشه و با بقیه همکلاسیام میوفتم یا نه 

چون من یه ترم به دلیل مرخصی ازشون عقب افتادم 🥲

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
اگر پیام نور هستی هم از همون سامانه گلستان چارت درسیت میاد و خیلی بهتره طبق چارت پیش بریدانشگاه های ...

چارتو دارم 🚶‍♀️

ترم دومم یعنی همه پیش نیاز و هم نیازارو بردارم؟ ببینید من ترم اول ۴ تا درس افتادم دو درس پایه ( روان ...

اونا که افتادی بردار و اونا که نوشته برای ترم 2

اگه خیلی نمی تونی فردا پاشو برو کافینت

بله من این کار و کردم بردم کافینت برام برداشتازاد شهریش بالا 7تومنهکافینت داشته باشه دانشگاتون بهتره

دانشگاه ازادم و کافینت داره 

ولی من شهری که دانشگام هست نیستم شهرستانم فعلا   

بگو یکی از دویتات برات انتخاب واحد کنهیا برو کافی نت

دوستام کنارم نیستن و اونقدرم باهاشون صمیمی نیستم 🗿💔

منم باید تموم میشد دانشگاهم عقب افتادم ی ترم دیگع دارم

هیی💔🚶‍♀️