2777
2789

غصه نخورید منم ۲۸ سالمه وقتی ۲۶ سالم بود فهمیدم دیسک کمر و تنگی کانال دارم برید دکتر مغز و اعصاب براتون فیزیوتراپی با لیزر بنویسه خیلی تاثیر داره تو بهتر شدنتون، توی استخر هم میشه راه رفت که خوبه، ساده یا پودر منیزیم بخرید بخورید، اینکارا معجزه میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم از توالت فرنگی حتما استفاده کن .هر بیست دقیقه وضعیتت رو عوض کن مثلا اگه بیست د نشستی ،پاشو یه کم وایسا  ....و بالعکس .بار سنگین تر از سه کیلو برندار .و مراقبت های زیادی که توی نت هست و دکتر قطعا بهت میگه .ولی نگران نباش .اگه مراقب خودت باشی خیلی محدود کننده نیست

مرسی از راهنماییتون 🤍❤️

خواهش میکنم اولش یکم شوکه که چرا من تو سن کم باید دیسک کمر بگیرم. اما کم کم عادی میشه، توکل بخدا ایشالله هممون خوب شیم، منم مثل شما پای راستم بخصوص کف پام درد میگیره  دکتر گفت طبیعیه، سر همین دیسک کمرمم میترسم باشگاه برم