2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نبایدبگی بایدمدرک روکنی ازتوانایی مالیش

شما فکر کنم تایپیک عصر هم بودید. گفتم مدرکی ندارم. فقط اینکه پارسال این موقعه یه ماشین داشت. فروخت. بعدم پولش دست خانواده شه 

سلام در پاسخ به تاپیک اخر هست. قفل کرده بودی ...من مجبور شدم اینجا برات راهکار بذارم.

به قاضی دادگاه همینو بگو که میخوای مستقل باشی چون مادر دو بچه ای و نمیتونی همراه پدر و مادرت زندگی کنی... بگو که  باید پول رهن بدی و به مقدار قابل توجهی پول نقد نیازداری که از مهریه ت پرداخت بشه.... امیدوارم مشکلت حل بشه. اگه همسر شما با بچه ها خوبه و اذیتشون نمیکنه حضانت رو‌نگیر فقط روزای تعطیل و اخر هفته حق ملاقات بگیر که شوهرت مجبور باشه بیارتشون پیشت... اینجوری راحت میتونی بری سر کار. مسئولیت بچه ها پای شما نمی ا فته...بچه هات پسرن؟

سلام در پاسخ به تاپیک اخر هست. قفل کرده بودی ...من مجبور شدم اینجا برات راهکار بذارم.به قاضی دادگاه ...

سلام عزیزم ممنون نه یه دختر دارم یه پسر. نمی تونم بدون بچه هام باشم. خدا رو شکر کارم یه جوره هر سه صبح میریم مدرسه و برمی گردیم من معلم هستم ولی خوب حقوق من کمه و خرج بچه ها زیاده. شوهرم با بچه ها خوبه ولی بی مسئولیته اگر بزارم پیشش می فرسته پیش مادرش. خودمم خیلی برا بچه ها زحمت کشیدم تا حالا هم خودم با سختی بزرگشون کردم نمی خوام از دستشون بدم. 

سلام عزیزم ممنون نه یه دختر دارم یه پسر. نمی تونم بدون بچه هام باشم. خدا رو شکر کارم یه جوره هر سه ص ...

کاملا درک میکنم.  یه خونه کوچیک نزدیک والدینت اجاره کن. با قناعت و صرفه جویی  می تونی هزینه ها رو بدی... از کاری که کردی پشیمان نباش. خدا بچه هات رو برات نگهداره.... تا چشم رو هم بذاری بزرگ میشن و مستقل میشن

کاملا درک میکنم. یه خونه کوچیک نزدیک والدینت اجاره کن. با قناعت و صرفه جویی می تونی هزینه ها رو بد ...

عزیزم الان داشتم داستان زندگی شما رو می خوندم خیلی ناراحت شدم. کاملا درکتون می کنم. ناراحت نباش همین که مثل من بچه نداری و حداقل با احترام جدا شدی خدا رو شکر من خورد شدم چنذین و چند بار از خونه بیرونم کرد و من برگشتم. 

عزیزم الان داشتم داستان زندگی شما رو می خوندم خیلی ناراحت شدم. کاملا درکتون می کنم. ناراحت نباش همین ...

از همدردیت ممنونم. اولش سخته... کم کم کنار میای... مرد بی مسئولیت به چه دردی میخوره وقتی خامی نباشه. پشتت بهش گرم نباشه بهتره از زندگیت بره بیرون.... قوی باش... فقط تو تربیت بچه هات دقت کن نذار عصبی و پرخاشگر بشن. اونها سرمایه زندگیت هستن. 

اگه از گردن هم فلج باشه باید مهر شما رو بده... عندالمطالبه ست...

خدا رو شکر من دو تا رسید ازش پیدا کردم که 300 میلیون پول به حساب برادر و مادرش ریخته و داشته می رفته ترکیه که از مرز برگشته. داستانش مفصله پاسپورتش دست من بود دادخواست داده توش نوشته می خوام برم مسافرت لازم دارم. 

خدا رو شکر من دو تا رسید ازش پیدا کردم که 300 میلیون پول به حساب برادر و مادرش ریخته و داشته می رفته ...

خب دیگه مدرک هم داری .... شما جایگاه و اعتبار اجتماعی داری که یک دنیا می ارزه. فقط یکم صبر و قوی بودن لازم داری. پادکست های انگیزشی گوش بده... تو این موقعیت به تحمل کردنه بیشتر کمک میکنه