2777
2789

❤️ نشونه هایی که میگه کم ارزش هستین 

❤️• از خودتون به شدت نامطمئن هستید و همیشه ترس اینو دارید پارتنرتون از دختر دیگه ای خوشش بیاد یا به شما خیانت کنه

💛• به هر دختری که قدری از شما زیباتره حسادت میکنید و اصلا چشم دیدنش رو ندارید

😄• وقتی پارتنرتون پیشتون نیست شروع می کنید به دیوانه وار مسیج دادن و حسابی قاطی میکنید

💚• همیشه منتظر تماسش هستید گوشیتون رو ثانیه به ثانیه چک میکنید انگار میخواد فرار کنه

💛• همیشه در حال غر زدن هستید و از زندگی خودتون راضی نیستید و گله دارین

❤️ نشونه هایی که میگه کم ارزش هستین 

❤️• همیشه اون مرد اولویت قرار میدید صرف نظر از وقت و انرژی خودتون حتی اگر واقعا کارهای مهمی برای انجام دادن داشته باشید

💛• وقتی باهاش در ارتباط نیستید مدام پروفایل هاش رو چک می کنید و خودتون رو عذاب میدید

😄• فوران احساسات دارید و میخواید سعی کنید مجبورش کنید به خاطر شما تا ابد بمونه

💚• بخاطر حرف مرد حاضر به هر نوع تغییری میشید مثلا میگه من بلوند دوست دارم تو با اینکه موهای ضعیفی داری و میدونی نباید این کار رو انجام بدی ولی بخاطرش میری بلوند میکنی

💛• همیشه تلاش های کورکورانه بی دلیل میکنی و بار همه چیز رو به دوش میکشی

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اینها ، نشانه کم ارزشی نیست ، هرچند شاید باعث بشه کم ارزش به نظر برسه شخص .

اینهایی که گفتی ، نشانه اعتماد به نفس کم هست نه بی ارزش بودن .

خیلی ها ، خیلی از این نشانه ها رو دارند و ارزشمند هستند و به دلایل اجتماعی یا خانوادگی ، اعتماد به نفس کمی دارند ، حتی شرایط مالی هم اثر میزاره 

اما اینها بها ندادن به خود هست ، کسی هم که به خودش بها نده ، دیگران هم بی بها می‌بینند،  

اما بی ارزش و بی بها نیست ، بلکه نمود هست ، ضمنا گاهی خم شدن،  شکستن غرور ، نشانه بزرگی هست نه بی بهایی.

این چند دهه اخیر تبلیغات گسترده ای بر روی ایجاد شخصیت دیگری از مرد و زن میشه . به بهانه هایی مثل توجیه های فمنیستی و مواجهه با زن ستیزی ، و در مردان روی آوردن به تمایلات جنسی و تابوزدایی ، 

نباید ارزش های  شخصیتی افراد گذشته رو ویران کرد