2777
2789
دکتر کرایی ،ساختمان پالادیوم دکتر خوب و کاربلدیه

میتونم نوبت فوری برای پس فردا بگیرم ؟نویت دهیش چطوره واگرشماره تماسی دارن من بتونم تماس بگیرم برای نوبت دهی ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم نوبت فوری برای پس فردا بگیرم ؟نویت دهیش چطوره واگرشماره تماسی دارن من بتونم تماس بگیرم برای ن ...

اطلاعی ندارم چه جوری نوبت میشه گرفت...سرچ کنید شمارش تو گوگل میاد...من خودم تا حالا نرفتم پیشش ولی اطرافیانم رفتن راضی بودن....حالا باز خودتونم تحقیق کنید 

اطلاعی ندارم چه جوری نوبت میشه گرفت...سرچ کنید شمارش تو گوگل میاد...من خودم تا حالا نرفتم پیشش ولی ا ...

من می‌خوام ازجای دیگه بیام مهمان شهرتون بشم فقط برای ویزیت پزشک اونم فقط دوروزوقت دارم یعنی برای پس فردابایدنوبتش رو بگیرم اگر پزشک خوبی میشناسید که نوبت دهیش روخبرداریدمعرفی کنیدلطفا

من می‌خوام ازجای دیگه بیام مهمان شهرتون بشم فقط برای ویزیت پزشک اونم فقط دوروزوقت دارم یعنی برای پس ...

آهان شیراز تشریف ندارین.... معمولا شیراز دکترای خوبی داره ،اکر اومدین تو مرکز شهر هر دکتری نوبت داد بهتون برین 

آهان شیراز تشریف ندارین.... معمولا شیراز دکترای خوبی داره ،اکر اومدین تو مرکز شهر هر دکتری نوبت داد ...

چون برای بچه س میترسم بدون شناخت برم خواستم یه شناخت اولیه درموردشون داشته باشم