2777
2789

مخصوصا اگه چند ساله دارینش 

راضی هستید یا نه 

دندونای اصلیتون خراب و پوسیده نشد؟ 

توی اینستاگرام چیزای ترسناکی میگن ازش 😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپوزیت داشتم بعد چهار سال ریموو کردم لمینت کردم از جفتش راضی بودم البته بگم که من اصلا دندونام ...

چطوری نیاز ب تراش نداشتید من خیلی دوس دارم انجام بدم ولی میبینم ک همه خیلی تراش میدن،بخاطر همین میترسم

کامپوزیت داشتم بعد چهار سال ریموو کردم لمینت کردم از جفتش راضی بودم البته بگم که من اصلا دندونام ...

پوسیده نشده یعنی زیرش؟ 

من دندونام از نظر زیبایی داغونن 🥲 خیلی دلم میخواد درستشون 

و اینکه چرا لمینت کردید سری دوم؟

چطوری نیاز ب تراش نداشتید من خیلی دوس دارم انجام بدم ولی میبینم ک همه خیلی تراش میدن،بخاطر همین میتر ...

دکترای خوب اصلا تراش نمیدن مکر اینکه دو تا دندون روی هم باشه و چاره ای نباشه  چون برای اون یا باید ارتودنسی کرد یا تراش داد

پوسیده نشده یعنی زیرش؟ من دندونام از نظر زیبایی داغونن 🥲 خیلی دلم میخواد درستشون و اینکه چرا لمینت ...

نه نشد، کامپوزیت خب خیلی طبیعی نیست و رنگ میگیره و مراقبت بیشتر میخواد  ، ولی لمینیت هم طبیعی تره ام رنگ نمیگیره هم موندگاریش خیییلی بیشتر 

پوسیده نشده یعنی زیرش؟ من دندونام از نظر زیبایی داغونن 🥲 خیلی دلم میخواد درستشون و اینکه چرا لمینت ...

منم باید ارتودنسی کنم ولی هم خیلی زمانبره هم هزینه ش زیاده و هم اینکه میگن ممکنه برگرده و حتی اگه لازم باشه باید دندون اضافه رو بکشی ک من خیلی میترسم دوس داشتم کامپوزیت کنم ک اونم از تراش دادنش میترسم😭

چطور ریمو میکنن مگه میشه اون چسب قوی که زیرش زده میشه ریمو کرد پس خداروشکر چون من هرشب خواب میبینم کامپوزیت ام افتاده

[QUOTE=351205166]نه نشد، کامپوزیت خب خیلی طبیعی نیست و رنگ میگیره و مراقبت بیشتر میخواد  ، ولی لمینیت هم طبیعی ت ...[/QUOTE

دکتر ب من گفت لمینیت لازم نداری چون دندونات سالمه فقط میخای سفید کنی.

منم باید ارتودنسی کنم ولی هم خیلی زمانبره هم هزینه ش زیاده و هم اینکه میگن ممکنه برگرده و حتی اگه لا ...

منم حوصله ارتودنسی رو ندارم 

نه نشد، کامپوزیت خب خیلی طبیعی نیست و رنگ میگیره و مراقبت بیشتر میخواد ، ولی لمینیت هم طبیعی تره ام ...

مرسی ❤️ من تنها ترسم از همین پوسیدگی بود 

هی میگن بعد چندین سال دندونا نابود میشه 😐 

[QUOTE=351205166]نه نشد، کامپوزیت خب خیلی طبیعی نیست و رنگ میگیره و مراقبت بیشتر میخواد ، ولی لمینی ...

منظورش از سالم اینه که پوسیده نیست یا نه چون مرتب بود گفت سالم؟