2777
2789
عنوان

کسی هست دندوناشو کامپوزیت یا لمینت کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 32 پست
منظورش از سالم اینه که پوسیده نیست یا نه چون مرتب بود گفت سالم؟

مرتب بود.پوسیده هم نبود خیلی جزیی شاید پوسیده بودن.ولی جوری که اون گفت ینی دندونات خیلی داغون باشن لمینیت کن.چون هزینه لمینیت هم بیشتره.کامپوزیت تو یه جلسه کار تموم میشه و..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هه پس کامل روکش نمیکنن.؟کامپوزیتم همینجوریه فقط جلوی دندون رو روکش کامپوزیت میگیرن.پشت رو کار ندارن

نه دیگه کامل نیست، کامل باشه که میشه همون روکش ، دندونت ام اسیب ببینه معمولا کشیدنی میشه ،  ولی مواد کامپوزیت و لمینت و کلا کارشون همه چی با هم فرق داره 

من خودم چند سال دستیار دندان پزشک بودم خیلی برسی کردم بعد انجام دادم 

نه دیگه کامل نیست، کامل باشه که میشه همون روکش ، دندونت ام اسیب ببینه معمولا کشیدنی میشه ، ولی مواد ...

لمینیت کلا دوامش بیشتره.من الان کامپوزیتم یکسال نشده لبه هاش حس میکنم داره نازک میشه ساییده میشه.بعدا میگن پنج تا هفت سال دوام داره.  

لمینیت کلا دوامش بیشتره.من الان کامپوزیتم یکسال نشده لبه هاش حس میکنم داره نازک میشه ساییده میشه.بعد ...

خوب مراقبت کنی میمونه ، ولی خب اره دوامش کمه، تخمه و چیزای سخت نباید باهاش بخوری   شایدم دندان قروچه داری که زودتر داره اسیب میبینه

مرتب بود.پوسیده هم نبود خیلی جزیی شاید پوسیده بودن.ولی جوری که اون گفت ینی دندونات خیلی داغون باشن ل ...

اهان 

نه من دندونام داغونه از نظر ظاهری

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خوب مراقبت کنی میمونه ، ولی خب اره دوامش کمه، تخمه و چیزای سخت نباید باهاش بخوری شایدم دندان قروچه ...

نه دندون قروچه ندارم.ولی مثلا چیزای نرمو باهاش میخورم.مثلا میوه های نرم رو.ولی اشتباهه بنظرم.چون میوه ساییده می‌کنه حتی نرمش.گلابی مخصوصا یا آلو. وسیب

دکتر خوب و طمع نکردن تو پول این دوتا رو رعایت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد رعایتشم مسواک و نخ دندون و نشک ...

❤️❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜