2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم‌

379 بازدید | 35 پست

اوایل رابطع خودش خیلی میگف ک ازدواجی هس قصدش از دوستی ازدواجه 

ولی الان هیچی نمیگه خیلی کم رنگ شده مث قبل نیس بنظرتون نظرش عوض شده منو نمیخاد؟

چطوری بهش بگم دلیل این رفتاراش چیه میخام ی جوری سر صحبت باز کنم ک نگه وابسته ش شدم یا فکر دیگی نکنه   

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 

عزیزم چرا فکر دیگه نکنه ؟ متوجه اش کن که تو از توی رابطه بودن هدف داری و الکی نیست و دم دستی نیست درست. و منطقی باهاش صحبت کن بگو اگه هدفت این نیست میتونی بری چون وابستگی الکیه حتما صحبت کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چرا فکر دیگه نکنه ؟ متوجه اش کن که تو از توی رابطه بودن هدف داری و الکی نیست و دم دستی نیست در ...

اصلا نمیدونم چی بگم بهش 

میشه بیشتر راهنمایی کنی 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 
اصلا نمیدونم چی بگم بهش میشه بیشتر راهنمایی کنی

بهش بگو میخام ی چیزی بگم که خیلی برام مهمه و اصلا سزش شوخی ندارم که مثلا ردش کنی بگو من از اون دخترا نیستم بخام هروز با یکی باشم هدفمم خوش گذرانی باشه من میخام پای ی نفر بمونم در نهایت بهش برسم اگه هدفت تو چیزی دیگست خیلی جدی بگو وقت همو نگیریم بدون ترس بگو چون کسی که رفتنی باشه الان بره بهتره تا وقتی که وابسته ترشدی🫶✨

الان بهت میگه منکه قصدمو از رابطه روز اول بهت گفتم

دقیقن همینو میگه جواب من چی باشه 

بهش بگو میخام ی چیزی بگم که خیلی برام مهمه و اصلا سزش شوخی ندارم که مثلا ردش کنی بگو من از اون دخترا ...

درسته مرسی عزیزم 

بگو خوب من قصدم رابطه ای هدفمنده و تمومش کن باور کن ارزشت هزار برابر میشه

برام سخته تموم کنم حتا فکر کردنت بهش برام سخته ولی اگ اون دنبال سرگرمی باشه حتمن تمومش میکنم