2777
2789
عنوان

عادت های قبل خوابتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 65 پست
منم معمولا میزنم و پوستم روشن شفاف میشه حس خوبیه ولی چ فایده یه سبزه هنیشه سبزس😭

هر رنگ پوستی قشنگه درضمن اجزای صورت مهمتره از رنگ پوسته

من خالم سبزست ولی خیلی خوشگله من سفیدم ولی در مقابل اون زیبا نیستم

گلاب کلا خوبه 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسواک میزنم و نخ دندون

خط چشم میکشم(تمرینیه)

بعد صورتمو میشورم تونر و اب ریان و مرطوب کننده و لب و زیر چشم

یه ساعتی گوشی 

خواب انشالله

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
هر رنگ پوستی قشنگه درضمن اجزای صورت مهمتره از رنگ پوستهمن خالم سبزست ولی خیلی خوشگله من سفیدم ولی در ...

من جنوبیم اینجاهرکس سفیدباشه خیلی پون مثبتیه براش مثلاشوهرم سفید من سبزه کلاشطرنجیم گندمی یه قسمت بدنم سبزه همجوری هس ولی اجزای صورتم خوبه راضیم تاحدودی کاش ولی سفید بودم🤐

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من جنوبیم اینجاهرکس سفیدباشه خیلی پون مثبتیه براش مثلاشوهرم سفید من سبزه کلاشطرنجیم گندمی یه قسمت بد ...

خب اب و هوای محیط خیلی تاثیر داره

من دو روز پیش سرعین بودم چند درجه موستم روشن شده بود برف شده بودم اومدم تهران چند درجه تیره شد

ولی کلا این چیزا مهم نیست آرامش درونی از هرچیزی مهمتره که من ندارم🙄

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
دوش مسواک به صورتم کرم میزنم لباس خواب میپوشم . باگوشی ورمیرم بعد کتاب میخونم بعدشم مراقبه و لالا

چه بیوتیفول

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

شستن پوست و سرم و.... 

شانه کردن مو و بافت 

مرطوب کردن پا و دست 

مسواک زدن 

خوردن دمنوش 

پوشیدن لباس مناسب 

و... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
منم معمولا میزنم و پوستم روشن شفاف میشه حس خوبیه ولی چ فایده یه سبزه هنیشه سبزس😭

وای😔😢همین درد رو منم دارم

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

سوره واقعه

مسواک

سه مرتبه توحید

سه مرتبه تسبیحات اربعه

سه مرتبه ذکر یفعل‌الله ما یشا بقدرته و یحکم ما یرید بعزته

صلوات بر پیامبران

ذکر اللهم اغفر للمومنین والمومنات

سوره تکاثر

گاهی با وضو می‌خوابم