2777
2789
عنوان

شوهرم ی امروز بیکاره

159 بازدید | 14 پست

خواهرشم هی میگه بیا منو ببر فلان جا. صب زنگ زدم گف اوردمشون فلان جا میخام برگردونم الان باز خودش زنگ زد گف میبرمشون فلان جا. خودش اسنپ بگیره بره. میترسم بشینه زیر گوش چرتو پرت بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ب شوهرت اعتماد نداری؟ اگه مردی زنشو بخواد هرکی هرچی هم بگه تو گوشش نمیره پاشو یه ناهار خوب بپز ب خودتم برس ک ظهر میاد هرچی بهش گفته بشوره ببره اصلا هی بهش زنگ نزن اعصابشو بهم بریزی تهش اگه دیدی حالش خوبه و بهت لبخند میزنه با لحن بچونه بگو یه امروز بیکار بودی دوس داشتم پیشم بودی بغلت میکردم

کلا ازین که آدما کاراشونو بندازن گردن دیگران و اسباب زحمت بشن خوشم نمیاد.به قول شما اسنپ بگیره. درک ...

والا.

من داداشم ازدواج کرده بخدا روم نمیشه بخام بپرسم کجایی یا کارمو بندازم گردنش. چقد پررو ان

ما عقدیم عزیزم

اووو عقدین ک دیگه هیچ اون هنوز نصفی از وجودش مال خانوادشه پس اصلا سخت نگیر و حساس نباش فقط عصری بهش با همون لحن بچگونه بگو دوس داشتم امروز بیشتر پیشم باشی و اینا خودتو لوس کن براش

شوهر داره. خودشو بچه هاشو شوهرم امروز میبره کاراشونو بکنن

بهرصورت نامزدین .هر وقت رفتین خونتون،میتونی،بگی اونم شاید قبول نکنه . ببین ما تو فامیل خانومای اینجوری داشتیم که دایم خواستن جلو شوهرشون بگیرن آخرم بعد میبینی ده سال بیست سال جنگ و بحث دارن . راحت بگیر که راحت باشی