2777
2789
عنوان

عادت های قبل خوابتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویاپردازی

عااالیه جذبش میکنی ایشالله

من جوونتر بودم اینکارو میکردم ولی الان متاسفانه نمیتونم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
کرم شبخوردن آبپوشیدن لباس خوابپوشیدن کلاه خوابآماده کردن چشم بندقرآن خوندنروشن کردن کتاب صوتیشب بخیر ...

چقدر منظم و خوب 

عالیه عادتهات

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
عااالیه جذبش میکنی ایشاللهمن جوونتر بودم اینکارو میکردم ولی الان متاسفانه نمیتونم

کاری نداره توام شروع کن

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

پام رو چرب میکنم جوراب می پوشم نصفه شبم بیدار میشم درش میارم . با پنبه گلاب به صورتم میزنم و مسواک ...

منم حدیدا کف پام پوسته شده دیشب روغن نارگیل زدم خوبه با جوراب میتونی بخوابی!؟ 

شما جذب کردی؟

بعضی موردا رو بله 

قانونش اینطوریه هیچ وفت نباید ناامید بشی حتی اگه بدستش بیاری و از دست بدی باید ادامه بدی باید ناامید نشی 

منم حدیدا کف پام پوسته شده دیشب روغن نارگیل زدم خوبه با جوراب میتونی بخوابی!؟

ببین اول من روغن بادوم تلخ میزنم بعد حسابی میمالونم که گرمای دستم به پام منتقل بشه و روغن جذب بشه بعدم جورابو پام میکنم فقط به این دلیل که جای دیگه روغنی نشه 

کاربری دست ۲ نفره

خیلی وقته افسرده شدم 💔 خواستم ترک کنم عادتمو نشد که نشد

قبل خواب گلاب بخور 

در طول روز ورزش کن 

یه هفته مدام انجام بده ببین نتیجشو نزار افسردگی و ناامیدی بهت غلبه کنه اینطوری انرژی های منفی روجذب میکنی و مریض میشی

با کرانه. کانال شیوانا تاصداشو گوش نکنم خوابم نمیبره

مرسی🤍