2777
2789

این جاری کوچیک ترین جاریه.تو ۱۵ سالگی هم با برادر شوهر ازدواج کرده. تازه واسه ما تعریف کرد که چون شرایط خونشون خوب نبوده جواب بله داده به برادر شوهرم.پدرش فوت شده بوده دوتا برادر بزرگ تر از خودش داشته که خیلی سرش غر میزدنش اذیتش میکردن مامانشم کاری نمی‌کرده خودشم اذیتش می‌کرده.اینم همین برادر شوهرم میاد خواستگاریش جواب مثبت میده خانوادش هم  اولش مخالف بودن ولی بعد از چند بار قبول کردن.حالا اینجوری میگه نمی‌دونم راسته یا نه ولی چند باری خانوادشو دیدم بهشون نمیومد همچنین آدمایی باشن.خلاصه الان جاریم ۱۹ سالشه و یه دختر شیش ماهه داره.به جز این بار یبارم یه بارم وقتی یک ماه از عروسیشون گذشته بود دعواشون میشه اونم خیلی شدید اونبارم اومد خونه ما چون فقط خونه ما بهشون نزدیک بود.وقتی اومد خیلی ترسیده بود گفت کتکم زده و اینم گفت اصلا نمی‌خواد خانوادش خبر دار بشن میخواد دوباره زندگی کنه خلاصه این جریان تا دو ماه طول کشیدو شوهرم خیلی کمک کرد که زندگیشون خراب نشه

حالا دوباره بعد چند سال دعواشون شده و اینبار شدید تر خیلی هم بد کتک خورده بود برادرشوهرم زده بودشو از خونه رفته بود اینم بچه رو برداشته بودو اومده بود خونه ما می‌گفت اینبار گفت می‌خوام طلاق بگیرم کلی باهاش حرف زدیم که بچه داری میگی شرایط خونتون خوب نیست اینبارم ببخش ولی حرف خودشو میزد شوهرم گفت حالا چند روز اینجا بمون ببینیم چی میشه از اون روزم هر چی به برادر شوهرم زنگ میزنم جواب نمیده می‌ره خونشون درو باز نمیکنه البته نمی‌دونیم خونه هست یا نه.خلاصه که چند روزه خونه ماست که امروز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم😓سخته بی پشت و پناهی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خواهش میکنم راز دار باش و چیزی ب کسی نگید 

کسی هم پرسید بگید نمیدونیم ...سعی کنین با برادر شوهرت حرف بزنیدتا رفتارشو درست کنه ...بعضی خانواده ها اینجورن 

همه فکر میکنن گل بلبلن ولی در اصل یکی از یکی عوضی تر 

ایشالله مشگلش حل بشه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اسی جان کجا رفتین ؟منتظریم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اسی لطفا به حضور کاربرها احترام بزار یعنی چی نصفه تعریف میکنی و میری؟؟؟؟؟؟

امروز ظهر شوهرم سرکار بود داشتم غذا آماده میکردم دیدم آمادخ بچه بغل دم دره میخواد بره میگه من میرم دیگه نمی‌خوام مزاحم بشم گفتم کجا گفت نمی‌دونم یه جا رو پیدا میکنم دیگه

کلی التماس کردم که نرو کجا میری رفتار بدی دیدی که میری؟

دستشو کشیدم که نره خواستم بچه شو بگیرم بغلم بیاد بشینه حرف بزنیم نزاشت

گفت نه هر کاری کردم واینستاد تا دم در رفتم دنبالش زنگ زده بود به تاکسی فکر کنم سوار شد رفت شوهرم اومد کلی دعوام کرد که چرا گذاشتی بره گفتم بخدا خودش به زور رفت الانم نمی‌دونیم کجاست صد بار هم من هم شوهرم بهش زنگ زدیم نمی‌دونم یهو چیشد خیلی یهویی بدون اینکه دقیق بگه چرا و کجا می‌ره رفت.الان نمی‌دونیم کجاست گفتم شاید رفته خونه خودش یا خونه مادرش ولی شوهرم میگه اونجا نمیره الانم نمی‌دونیم باید چکار کنیم هم سنش کمه هم یه بچه کوچیک داره نمی‌دونیم کجا پیداش کنیم

خدا مردی روکه میدونه یک زن کسیونداره اذیت میکنه از روزمین محوکنه

ما نمی‌دونیم واقعا چرا برادرشوهرم اینجوری رفتار می‌کنه 

خوده شوهرم وقتی گفت کتکم زده تعجب کرد 

چه جاری خوبی هستی کمکش کن زندگیش نپاشه شده جفتشون ببرید مشاوره گناه داره سنی نداره و دار نعمت پدر مح ...

اتفاقا دفعه پیش گفتیم پیش مشاورم برید قبول نکردن اینبار که می‌خواستیم هر جور شده بفرستیمشون پیش مشاور که اینجوری شد